Přejít na obsah

přihlášení do VPN nefunguje(?)

Doporučené příspěvky

Potrebuju se z notebooku pripojit na PC (Server) v praci. Jde o neco jako vzdalenou plochu. Na vse se pouziva virtualni VPN pripojeni . Kdyz se pripojim na GPRS, vse funguje (ale diky rychlosti je to nepouzitelne) . Kdyz ale puziju Karneval, vzdy pri pripojeni mi naskoci chyba 619 s tím, ze se nelze pripojit ke vzdálenemu pocitaci a ze port pro toto pripojeni byl uzavren. Muze mi nekdo rict o co jde? Nezda se mi, ze bych se pres GPRS dostal (psv) a pres (taky psv) Karneval ne. Vypnul sem Zonealarm i xp firewall a stejne zadnej vysledek.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/260-p%C5%99ihl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD-do-vpn-nefunguje/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Mlok

Moc Ti nepomůžu s tvojím problémem, protože nevím, kde je problém, ale obecně připojení pomocí VPN je přes Karneval možné. Já se připojuji do práce přes Symantec client VPN a vše mi funguje přes Karneval ok (s veřejnou ip i bez veřejné ip). Win Firewall přitom stále zapnutý.

Pokud PC v praci nema verejnou IP a ty na karnevalu taky ne, tak se pripojit ani nemuzes, alespon jedna z IP musi bejt verejna, kdyz se pripojujes pres GPRS, tak verejny IP mas, kdyz to vyzkousis z normalniho modemu (kde budes mit taky verejnou IP) tak to pude taky. todle si zkontroluj jako prvni, samozrejme chyba muze bejt taky klidne uplne nekde jinde....

Pokud PC v praci nema verejnou IP a ty na karnevalu taky ne, tak se pripojit ani nemuzes, alespon jedna z IP musi bejt verejna, kdyz se pripojujes pres GPRS, tak verejny IP mas, kdyz to vyzkousis z normalniho modemu (kde budes mit taky verejnou IP) tak to pude taky. todle si zkontroluj jako prvni, samozrejme chyba muze bejt taky klidne uplne nekde jinde....
v praci samozrejme verejna IP je. Zkousel jsem to jak z notase, tek z PC a na Karnevalu se tam proste nedostanu. Pripojim, pak to kontroluje heslo a username a tady to konci. Data se neodesilaj a vypise se hlaska, co jsem napsal .... Je to urcite naka blbost...ale jaka..
  • po měsících...

tak už mi to jde....problem byl v tom, že mam od našeho správce ještě nainstalovaný Symantec Client Firewall, kterej ale nevidim nikde běžet (je dobře schovanej)...po konfiguraci SCF už to jede bez problemu. Verejnou IP jsem nepotreboval...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...