Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Pokud naplánujete nahrávání tak, že překročíte volné místo na disku, pak i při odmazání pořadů KAON vykazuje nedostatek místa. Dokonce i když smažete všechny pořady.

Možná řešení:

1. formátování disku v přístroji

- výhoda - použijete postup, který neznamená zásah do přístroje

- nevýhoda - přijdete o všechny nahrané pořady

2. opravit jej pomocí fsck.ext3 v Linuxu

- výhoda - programy zůstanou zachovány

- nevýhoda - není to pro začátečníky - měli byste umět linux, musí se rozebrat kaon

ad 2. nepíši úmyslně podrobnosti, nejsem žádný linux guru a neuměl bych popsat všechny varianty.

Bylo by dobré, kdyby KAON uměl takovouto opravu sám.

A nepište, že to takto nemáme nahrávat, tvůrci fw zapomněli, že tlačítko pro nahrávání mohou stisknout i ženy a děti :cry:

Odesláno

Mohl jste pro své zjištění nedokonalého fw u tohoto přístroje využít vlákno: Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Odesláno

Dobrý den přátelé vyměníl jsem původní HDD za nový HDD 1000GB naformátoval a funguje bez problémů

• po 3 týdnech...
Odesláno

Roonwild> az budete Kaon vracet, date tam zase ten puvodni HDD? :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
  • Po roku...
Odesláno

Mohu potvrdit.

Původní disk začal po zapnutí "cvrlikat". PO vymontování a zapojení do PC se mi část dat podařilo stáhnout (ve Win7, pomocí fs driver a DikInternals Linux Reader), přitom se disk zasekával až umřel úplně.

Pořídil jsem nový SATA 1TB WDC1001FALS, vložil do přistroje, naformátoval přímo v něm (cca 1 minuta), bez problémů.

• po měsících...
Odesláno
Dobrý den přátelé vyměníl jsem původní HDD za nový HDD 1000GB naformátoval a funguje bez problémů

Dobrý den můžete mi prosím poradit jak se dá vyměnit hdd za větší a jaký jste dával vy jsem laik ale snad zvládnu děkuji za info

• po 2 týdnech...
Odesláno

No hlavně si uvědomte, že pokud to není vaše odkoupené zařízení, je jakýkoliv neoprávněný zásah do zařízení je porušením VOP. Dříve za to hrozila pokuta 10.000Kč, nevím jak je to nyní.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague