Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

V ceníku platném od 1. 1. 2020 mají pořád prodej:

Powerline adaptér 199 Kč

Modem ED 3.0 WiFi Compal CH7465LG 2 020 Kč

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno

CA moduly se neprodávají již několik let.

Jediné co se změnilo je konec prodeje HD Mediaboxu a konec pronájmu HD DVR Mediaboxu. 

Řídil bych se platným ceníkem 

_20200106_152224.JPG

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
před 4 hodinami, jan.zilka napsal:

Technik (nezapamatoval jsem si bohužel jméno) mi teď po telefonu řekl, že UPC/Vodafone k dnešnímu dni v ČR nenabízí a ani tedy neprodává žádná zařízení. Ani mediaboxy ani CA moduly. Ani staré ani nové. Že strategie je pouze pronajímat. To je pro mě osobně spíše špatná zpráva. Může to, prosím, někdo z přítomných potvrdit nebo vyvrátit? Díky.

Nemluvil pravdu. Modem Compal se stále prodává. Přestali se prodávat Kaony USB od nového roku to ano. CA moduly se oficiálně neprodávají již nějakou dobu. A s tou strategií je to též blbost. Spíše chce VF nabízet poté svůj box (otázkou je, zda do pronájmu či do prodeje nebo kombinace obojího) a tyto již dále nenabízet. Naopak bych byl naštvaný, kdyby mi UPC prodalo zařízení a pak ho přestalo nabízet / dále vyvíjet. Jak už se tu několikrát psalo, platforma Horizon zůstala ve vlastnictví původního vlastníka a Vodafone ji bude muset nahradit.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po měsících...
Odesláno

Odkup modemu už nyní možný není.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odesláno

Jo, od 1.2. 2020 již nejde od UPC koupit modem. Odkoupený Compal ještě na jinou smlouvu převedou. V současné chvíli tedy UPC ofociálně neprodává žádné zařízení (neoficiálně CA modul).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague