Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Jaký byl rok 2010 pro společnost UPC Česká republika, největšího poskytovatele kabelové televize u nás? Co očekává od roku 2011? Na tyto otázky parabola.cz odpovídal v mikro rozhovoru František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR UPC ČR.

http://www.parabola.cz/clanky/4180/upc- ... i-nabidce/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

...být na absolutní špici internetových služeb...

takže 100/100, jo? :shock: to sem teda zvědavej... ale už je docela na čase, no...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Já 110 programů nikde nevidím... :roll:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Když započítáš duplikované kanály a rezervy tak se na 110 dostaneš :D:D i když tím bych se zrovna nevychloubal... No třeba pan Malina kouká i na "rezervy" :D:D

Odesláno

tak těch 110 programů tam je.a to nepočítám rezervy a dublující se programy.akorát,že některé programové pozice dopoledne nebo v noci vysílají jiný program.

R1/PRIMA COOL,CS MINI/CS FILM,VIASAT EXPLORER/SPICE,MINIMAX/ANIMAX

Když ze 110 naladěných programových pozic odečtou 4 programové pozice(Discovery),(Russia Today),rezerva Spektrum HD a rezerva a přičtou se 4 programy R1,CS MINI,SPICE a ANIMAX,tak jsme nazpátek na 110 programech

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Hm, UPC má zajímavý druh ščítání... Jako ano, technicky těch 110 je, ale prakticky si myslím ne...Alespoň nemám ten pocit.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

bohužel,je to tak.lepší by bylo,kdyby se chlubily tím,že mají obsazeno 106 programových pozic

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
Já 110 programů nikde nevidím... :roll:

Já jich napočítal 104 + 3 zahraniční (záleží na regionu) + 1 regionální (jen někde). To je celkem 108. Všiml jsem si že v programové nabídce je uveden samostatně i CS Mini a nedivil bych se kdyby takhle počítali ještě některé jiné kanály které sdílejí stejnou pozici a střídají se :wink: Nebo počítá ty zahraniční dohromady? Nevím ale víc jak 100 jich je :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

to se nemáte na co koukat? :shock: vy tady řešíte, jestli máte 104 nebo 110 kanálů, mně zase chybí 90 Mb/s v uploadu :lol:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Zatím co vy se dohadujete, o počtu programů, mě spíš zarazilo toto tvrzení:

"Stihli jsme udělat vše, co jsme veřejně slíbili ..."

To znamená, že buď pořad "UPC informuje" není veřejný, nebo to co tam pan F. Malina řekl, že "zavedou, zprovozní, atd." není ještě slib. :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague