Přejít na obsah

Megaupload.com - pomalá rychlost

Doporučené příspěvky

Návštěvník Dagmar2152

Já mám u Megavidea zaplacený platinový účet (doživotně) a také mi stahování jde strašně pomalu už asi jeden rok. Dnes ráno se první video "chytilo", jelo to rychlostí 1,2MB, ale hned druhý díl seriálu o velikosti cca 145 MB už jel rychlostí JEN 8-25 kb/s, naprostý děs. V tomto fóru jsem dnes našla odkaz na Free Download Manager (Slunečnice), nahrála a začala stahovat s ním. Rychlost byla asi 10 x větší, kolem 150 Kb. Pak jsem napsala na toto fórum a záhy se rychlost stahování tímto Free Download Managerem zvýšila cca na 1100-1200 KB. Zvláštní náhoda :o). Či štěstí?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2613-megauploadcom-pomal%C3%A1-rychlost/page/2/#findComment-42193
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Dagmar2152
nevedu...

napadá mě zajímavá otázka... z jakýho důvodu by upc blokovalo nějaký weby? :lol:

No to by mě také zajímalo.

Jiný příklad: Protože jsem se pořád nemohla dostat na FTP účty (dělala jsem pár webovek pro kamarády) platila jsem si pevnou IP adresu. Při opakovaných reklamacích mi bylo totiž opakovaně sdělováno, že chyba není u vás, ale pokaždé se to po reklamaci rozjelo. jenže vždy jen do té doby, než jste zase změnili IP adresu, což bývalo i 2 x týdně. Bylo to o nervy. Abych neměla problém, platila jsem si 200 Kč měsíčně navíc. Podle mě je to vydírání klientů. Příště půjdu jinam.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2613-megauploadcom-pomal%C3%A1-rychlost/page/2/#findComment-42195
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...