tomus Odesláno 14. ledna 2011 Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Ovlivnit to muzes maximalne tim, ze prekontrolujes privodni kabelaz k modemu. Ale myslim ze v v tom signalu problem nebude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 1. února 2011 Sdílet Odesláno 1. února 2011 jenom bych chtel dodat, ze na starem karnevalu 1Mbit/256kbit jsem se neco nahral a rozhodne to je rychlost dostatecna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stfuuz Odesláno 11. dubna 2011 Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 vsichni, co mate lagy/kolisani pingu ve hrach to zkuste v casnych rannich hodinach (cca 0000-0700) - pokud je v tuhle dobu ping ok, tak je chyba u upc a ve vasi lokalite maji pretizenou sit, coz pak byva nejhorsi odpoledne/vecer s timhle jsem "bojoval" par let v praze modranech, holt nekde nemaj dostatecnou konektivitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. dubna 2011 Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Tohle neni relevantni test, zvlast pokud je herni server v evrope, tak je jasne ze vsechy linky tou dobou budou bez vytizeni a nejen ty UPC, takhle neni mozne zjistit kde je problem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stfuuz Odesláno 11. dubna 2011 Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 je to naprosto relevantni, zvlast pokud je problem i s ceskymi servery navic predpokladam, ze kdyby byl problem s vytizenosti serveru, tak to nikdo nebude svalovat na upc, vzhledem k tomu, ze pak by meli problemy i ostatni hraci odzkousel jsem to i na prazdnych Q3 serverech, kam jsem se pripojil jen ja...dokonce i na tech, ktere bezely primo na upc - http://www.parba.cz/ odzkousel jsem to i tracertem, kdy problem zacal snad na druhym uzlu - jeste v upc siti navic, kdyby to bylo problemem se serverem (at uz zahranicnim nebo ne) nebo na trase, tak tak by to meli i jiny lidi (jina lokalita) s upc v dany cas, coz nemeli zkratka upc na nekterych lokalitach nema dostatecnou kapacitu site a pripojeni zvlast vecer stoji za houby (coz mam i potvrzeno od kamarada, kterej u upc dela) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.