Přejít na obsah

Zřízení připojení k netu v České Lípě

Doporučené příspěvky

Návštěvník Trooll

Ahoj, jsem tu novej a tak se rovnou chci zeptat. Na konci tohoto týdne se budu s rodinou stěhovat do jiné části města. Jedná se o Hradeckou ulici v České Lípě, podle ověření dostupnosti jsem si vybral tarif UPC Fiber Power 25, rozhodoval jsem se mezi UPC a RioMedia, ale kažý na Rio nadává tak raději UPC.

Jde mi o to jak dlouho bude trvat zřízení připojení? A zda tu není nějaký OZ který by to dokázal vše pořešit.

Díky

Nepřipadá ti to už trapné? už mi pomalu začínáte znechucovat celé fórum.

To bylo pro Slamba

V tomto případě se tu nikdo nehádá a uživatel se i ptal přímo po OZ.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Už v jiném tématu jsem Vám ( obchodní zástupci ) navrhoval, aby jste si každý založili svojí vlastní diskuzi, kde nabízejte Své služby a popřípadě co dáte navíc než je standartní nabídka.

A tím by se snad toto nabízení v každé 5 diskuzi mohlo ukončit. Je fakt, že se tu boj mezi zástupci začíná pomalu, ale jistě ostřit. ( narážky i urážky )

Pokud ADMIN s tím bude souhlast, tak by ony diskuze by snad šly nějak zvýraznit popřípadě připíchnout nahoru.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Nepřipadá ti to už trapné? už mi pomalu začínáte znechucovat celé fórum.

To bylo pro Slamba

je věcí názoru, co je trapný, podle mě to sou právě tvý narážky :) uživatel si přál obchodního zástupce, tak tady vytvořil téma a obchodní zástupce zareagoval...

Slamb: Nevtirej se porad, uz jsi vazne trapny. Radsi zvedni zadek a jdi hledat zakazniky do terenu!

zvednu zadek a někdo mě............. :oops:

Už v jiném tématu jsem Vám ( obchodní zástupci ) navrhoval, aby jste si každý založili svojí vlastní diskuzi...

to by nemuselo bejt špatný, otázkou je, k čemu by to bylo :? za celou dobu se nikdo neozval... jestli by tady někdy vyšla nějaká objednávka, tak je to něco jako doplněk stravy, stěžejní aktivita je outdoorová 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...