Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Presne tak William.Ja uz nastesti koukam na Trojku pres Skylink live pres internet a jsem se stanici Trojka spokojen.Navic  ten Skylink live mam na 30 mesic zdarma na zkousku   🙂

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Já jsem to vyřešil ideálním způsobem - objednal jsem si na rok Antik TV Velký balík (i s tím Nano STB) a ode dneška už mám nejen Trojku, ale i Markízu, Domu, Dajto, Joj, Plus, Wau, Rik a desítky dalších slovenských stanic. Jako doplněk ke Kompletu od UPC pro ty, kteří chtějí sledovat víc slovenských stanic je to ideální řešení 👍

Jak by řekl klasik: „Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?“ 😄 

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno
před 58 minutami, Tommy Kindernay napsal:

Já jsem to vyřešil ideálním způsobem - objednal jsem si na rok Antik TV Velký balík (i s tím Nano STB) a ode dneška už mám nejen Trojku, ale i Markízu, Domu, Dajto, Joj, Plus, Wau, Rik a desítky dalších slovenských stanic. Jako doplněk ke Kompletu od UPC pro ty, kteří chtějí sledovat víc slovenských stanic je to ideální řešení 👍

Jak by řekl klasik: „Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?“ 😄 

Máš tam aj NASA UHD a UP Network 🤗

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odesláno
před 7 hodinami, Libor napsal:

Máš tam aj NASA UHD a UP Network 🤗

No nemám, ale asi po tom ani netoužím, měl jsem možnost sledovat Markízu a když si na to vzpomenu tak mi to vůbec nechybí, reklama reklama a reklama když už dali film tak to byl zážitek na 3-3,5 hodiny..... Nevím co si pod těma ostatníma názvama mám představit za pecky

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno
před 8 hodinami, kolík napsal:

Jasně, je to určené i pro ČR 🙂 Rozdíl je akorát v tom, že pro Slovensko je měsíční cena 3.90€ a pro Česko 7.90€. 

Nicméně momentálně je to celkem jedno, protože teď mají speciální vánoční akci, kdy si koupíš STB za 89 € a ten velký balík k němu dostaneš na celý rok zdarma (ta akce platí až do konce ledna) 🙂 

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno
před 1 hodinou, Tommy Kindernay napsal:

Jasně, je to určené i pro ČR 🙂 Rozdíl je akorát v tom, že pro Slovensko je měsíční cena 3.90€ a pro Česko 7.90€. 

Nicméně momentálně je to celkem jedno, protože teď mají speciální vánoční akci, kdy si koupíš STB za 89 € a ten velký balík k němu dostaneš na celý rok zdarma (ta akce platí až do konce ledna) 🙂 

Za 12 měsíců dát  94 eur jen kvůli slovákům, já ti nevím...

Odesláno

V přepočtu to vychází na cca 2 stovky měsíčně, což jsou 4 Plzně od čepu v Kolkovně nebo 2 krabičky cigaret. Marginální částka.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Dobry vecer tak uz jsem taky objednal u Antic TV Velky balik ale bez setoboxu,kdyz mate Android Tv nepotrebujete setobox a zatim jsem objednal na tri mesice abych videl jaka bude obrazova a zvukova kvalita ale za tu cenu 7.90€ se to vyplati.Konecne muzu prijimat normalne a v HD kvalite,Jednotku,Dvojku,Trojku,Markizu,Joj,Joj Plus,Dajto,Doma,Wau,Joj Cinema,TV3.A samozrejme spoustu dalsich stanic ale me slo ciste o ty slovenske.Mit je pekne vsechny a pohromade a v HD   🙂

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Já mám Skylink se sk.kartou tam  sleduji slováky také v hd mimo nové trojky.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague