Odesláno 17. května 2012 12 let Autor http://www.digizone.cz/clanky/krestanska-televize-tv-noe-pripravuje-prechod-na/ Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 17. května 2012 12 let Čo TV Noe, tú pozerajú aspoň kresťania, ale zvláštne je, že vôbec ešte vysiela (a to v 16:9!) veštiareň TV8! PS: Podľa Digizone krátko po prejdení Discovery na 16:9 zmení grafiku Discovery Science (a dosť možno tiež zmení pomer strán)
Odesláno 31. května 2012 12 let Autor History Channel přešel na 16:9 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 31. května 2012 12 let Zajtra zmení grafiku Discovery Science, o 16:9 sa zatiaľ nič nehovorilo.
Odesláno 25. června 2012 12 let Autor No vážně! To je mazec Otevřeme šampus Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 26. června 2012 12 let Já mám problém při sledování programu v HD, ať už je to Nova, Prima, Barrandov, AXN tak mi to hodí obraz 4:3 a po stranách černé pruhy, přitom je to HD program! Nechápu jak může HD rozlišení "jet" na 4:3?? televizi mam nastavenou správně, ani ruční přepnutí na 16:9 nepomůže, mam UPC přes CA modul.... poradí někdo?
Odesláno 26. června 2012 12 let Je to jednoduché, už se to tu psalo. V HD je obraz vysílán 16:9 a zároveň tak jak byl vyroben, to znamená, že pokud je obraz 4:3 tak je po stranách doplněna černá plocha. To proto aby byl obraz vysílán v nedeformovaném stavu. Prostě se musí všichni, kteří mají rádi malé tlusté herce, koukat na nezdeformovaný obraz tak jak byl vyroben. Pokud chcete obraz deformovat,tak jedině v SD Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 26. června 2012 12 let Aha, takže starší filmy ač běží v HD, ale byly natočeny v 4:3 tak budou s černýma pruhama po stranách, tak to už chápu, jen mě zajímalo jestli není někde chyba, ale tohle to vysvětluje, díky Stando, měj se.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.