Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník MarioAL

Čo TV Noe, tú pozerajú aspoň kresťania, ale zvláštne je, že vôbec ešte vysiela (a to v 16:9!) veštiareň TV8!

PS: Podľa Digizone krátko po prejdení Discovery na 16:9 zmení grafiku Discovery Science (a dosť možno tiež zmení pomer strán)

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Já mám problém při sledování programu v HD, ať už je to Nova, Prima, Barrandov, AXN tak mi to hodí obraz 4:3 a po stranách černé pruhy, přitom je to HD program! Nechápu jak může HD rozlišení "jet" na 4:3?? :-( televizi mam nastavenou správně, ani ruční přepnutí na 16:9 nepomůže, mam UPC přes CA modul.... poradí někdo?

Je to jednoduché, už se to tu psalo. V HD je obraz vysílán 16:9 a zároveň tak jak byl vyroben, to znamená, že pokud je obraz 4:3 tak je po stranách doplněna černá plocha. To proto aby byl obraz vysílán v nedeformovaném stavu.

Prostě se musí všichni, kteří mají rádi malé tlusté herce, koukat na nezdeformovaný obraz tak jak byl vyroben.

Pokud chcete obraz deformovat,tak jedině v SD

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Aha, takže starší filmy ač běží v HD, ale byly natočeny v 4:3 tak budou s černýma pruhama po stranách, tak to už chápu, jen mě zajímalo jestli není někde chyba, ale tohle to vysvětluje, díky Stando, měj se.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...