Návštěvník leadercz Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 OK, moooc vám všem děkuji, a ještě bych se chtěl zeptat, zda-li půjde z toho WIFI routeru zapojit normálně přes kabel PC a poté zbylé PC napojit přes WIFi, PS: Ještě bych vás chtěl poprosit, zda-li by jste mi nějaký router s WIFI doporučili, hodlám na to zapojit cca 4 PC celkově (PC,Notasy a Netbook) tak aby to podporovalo co největší rychlost internetu,(vím že to záleží na tarifu, ale aby to ten danný router neomezoval, tím že by podporoval nižší tarify nebo tak něco), děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 pude... jestli máš fiberpower 10, tak je to úplně jedno, pokud chceš aktivně využívat domácí síť, měl by mít gigabitový porty a wifi 802.11n... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník leadercz Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 pude... jestli máš fiberpower 10, tak je to úplně jedno, pokud chceš aktivně využívat domácí síť, měl by mít gigabitový porty a wifi 802.11n... Teď jsi mě trošku zmátl, já když se jednou zkoušel připojit na cizí (nechráněnou) WiFi, tak tam právě naběhla nějaká stránka 802.11 a chtělo to ať zadám jméno a heslo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 nepleteš si to náhoddou s bejvalým poskytovatelem netu? ten měl název 802.cz a svoji wifi síť má placenou... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. ledna 2011 Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 leadercz> S tebou je to fakt tezky, nez se budes dal ptat, tak si radeji o routerech a wi-fi neco nestuduj. Cislem 802.11 se obecne oznacuje Wi-Fi standard. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník leadercz Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 leadercz> S tebou je to fakt tezky, nez se budes dal ptat, tak si radeji o routerech a wi-fi neco nestuduj. Cislem 802.11 se obecne oznacuje Wi-Fi standard. Ahoj, jj už tomu všemu v celku rozumím, ted bych se vás chtěl zeptat zda-li by jste mi nějaký Router doporučili, budu zapojovat 3 Pc přes Wifi a 1 drátově , mám rodinný dům , je v něm přízemí + 1 patro, a cenu bych si představoval do 2 000 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tema jaky router se zde resilo jiz mnohokrat, zkus si procist forum. Nez nejaky koupis mel bys sis ujasnit co o nej cekas, jestli ti staci obycejny model, nebo chces router s dalsimy vymozenostmi jako USB, gigabit LAN, atd... Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.