Odesláno 18. prosince 2019 5 let Koncem února mi končí věrnostní období a chtěl změnu u internetu na 500.Nyní mám Komfort+ k internetu 300 za 836 Kč(200 Kč je za pronájem modemu a 2xSTB).Na jakou cenu se mohu reálně dostat.Nemám sice rád styl tureckého tržiště,ale na druhou stranu je dobré mít alespoň nějakou představu,abych úplně nenaletěl.Má někdo konkrétní zkušenost?A je lepší tam zavolat,nebo odpovědět na mail,kde mě o ukončení věrnostního období informují.Dík 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 18. prosince 2019 5 let Mám stejnou zkušenost a taky jsem se divil. U mně prodloužení proběhlo přes telefon a nebylo mi sděleno, že se období prodlužuje na dva roky. Až když jsem si toho všimnul v moje upc, tak jsem se ptal po chatu a bylo mi potvrzeno, že díky slevě (mimochodem 30 Kč měsíčně), se období prodlužuje na dva roky. No, dál jsem to neřešil, protože jiného operátora na internet nechci, ale u té TV mě to překvapilo, protože kdoví co bude za rok.
Odesláno 18. prosince 2019 5 let dva roky věrnostní období se dává už asi 4 roky pokud dostanete retenční nabídku absolutně nejlepší je podat písemně výpověď, pak by ses mohl dostat na zajímavější nabídku - - - - Praha
Odesláno 18. prosince 2019 5 let No příště si dám větší pozor. Zase na druhou stranu, za 448 korun internet+tv+pevná, to jinde mít nebudu, takže se nezlobím. Jen mě to překvapilo.
Odesláno 18. prosince 2019 5 let Autor @retron kolega podal písemnou výpověď a taky ji dostal... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 18. prosince 2019 5 let tak zpětvzetí výpovědi je možné vždy, ale ještě se mi to nestalo - - - - Praha
Odesláno 18. prosince 2019 5 let Asi bude dobré si dopředu dobře rozmyslet zda se vyplatí mít nějakou slevu pár stovek ročně, protože v případě předčasné výpovědi pri dvouletém věrnostním období můžete pak doplácet i několik tisícovek navíc a nakonec pak na tom ještě prodělát. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. prosince 2019 5 let Autor OK,ale stejně.Nemá někdo zkušenost,na jakou cenu se můžu dostat... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 21. prosince 2019 5 let Dneska se dostaneš tak akorát na cenu, která je v Ceníku (běžná a věrnostní). - - - - -
Odesláno 21. prosince 2019 5 let před 5 hodinami, tramin napsal: OK,ale stejně.Nemá někdo zkušenost,na jakou cenu se můžu dostat... Já jsem dostal k věrnostní slevě ještě 30 Kč slevu a to za celkem tři služby TV klasik, Internet 50 a Telefon. Dohromady platím 448 Kč. Jinak by byla cena 478. Ale mám smlouvu na dva roky. S cenou jsem spokojený. Když to srovnám s jinými operátory, v podstatě jsem za cenu jedné služby dostal tři.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.