Návštěvník filipskr94 Odesláno 2. února 2011 Sdílet Odesláno 2. února 2011 Dobrý den, Mám problém mam Internet od UPC (UPC Fiber Power 10 ) a když hraju hry nwm jestli to jsou přímo lagy ale třeba chci si zahrát jakoukoliv hru 3D (UT 2004 )a prostě jako by s tim panáčkem kus ujdu a zase se mi vrati po sekundě, takže po půl hodině ujdu kousek mapy. A tet mi příjde jako bych měl večer vypadky třeba hraju lineage 2 (něco jako wow ) a prostě funguje bez problemu a potom se to sekne třeba na 4 sekundy a pak ten mob je už mrtvej i když jsem neviděl jak jsem ho zabil to same hra league of legends Zatim díky a PLS rady ! Dělá to to samé přes wifi tak kabel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 2. února 2011 Sdílet Odesláno 2. února 2011 ono hdně záleží, na jakých serverech hraješ. Pokud to jsou nějaké slabší zahraniční, tak se ping může vyšplhat hodně vysoko. Na druhou stranu může být problém i u tebe doma...Já z vlastní zkušenosti (Call of Duty 4-7)mi odezva chodila výborně maximálně do 50ms po celé Evropě. USA, RU apod. to už je bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2011 Sdílet Odesláno 2. února 2011 jj to vim ale kdyz si třeba server uložim do favorits a spustim to doma tak to nějak laguje a kdyz to spustim u strejdy kterej má 02 8 mb tak mu to funguje bez problemu nenašel jsem hru , která u něj nejde a hrozně mě to štvě protože musim mít dost zůženej výběr online her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. února 2011 Sdílet Odesláno 2. února 2011 tak si odviruj počítač Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2011 Sdílet Odesláno 2. února 2011 čistej reinstal widnows 7 (dělalo i na XP) ale myslíte že to má vliv když to mam tažené z modemu do wifi routeru a z něj do switche (nwm jak se píše ) A pak teprve do PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. února 2011 Sdílet Odesláno 2. února 2011 vyzkoušej zapojení zásuvka - modem - komp a restartuj modem... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. února 2011 Sdílet Odesláno 4. února 2011 To nepomaha a ještě k tomu jsem zjistil že večer dal jsem ping na nějakej server a jednou mam pakety 4 Odeslane a 4 přijaté ale po druhe už jsem měl 1 ztracenej nevíte proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. února 2011 Sdílet Odesláno 4. února 2011 Koukni se do modemu, co ukazuje za hodnoty v polozce signal http://192.168.100.1 viz.: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=4 ... e&start=22 Pokud mas nahodou modem WebStar, a nefunguje ti to, tak si to odblokuj: Jdi na tuto stránku: http://192.168.100.1/_aslvl.asp Uživatelské jméno: admin Heslo: W2402 Poté vybrat Acces Level 2 a znovu zadat přihlašovací údaje výše. Poté už by to mělo jít. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tohle jsem dělal v 11:44 ještě jsem napíšu jeden a to večer jestli tam uvydíte nějake rozdil mam nebo ne ? Zatik díky ! Downstream Status Operational Channel ID 3 Downstream Frequency 130000000 Hz Modulation 256QAM Bit Rate 55616000 bits/sec Power Level -0.6 dBmV Signal to Noise Ratio 37.7 dBmV Upstream Status Operational Channel ID 6 Upstream Frequency 60000000 Hz Modulation 16QAM Symbol Rate 5120 Ksym/sec Power Level 44.7 dBmV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 Signal vypada ze je vporadku, takze v tom to nebude, pocitam ze vecer to bude stejne, ty hodnoty se zase nejak moc nemeni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.