Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den.Mám problém s naladěním TV stanic přes kartu v TV.

Při automatickém ladění má nalezeno (a to i při opakovaném pokusu) né všechny TV stanice,zejména mi nenaladí programy v HD rozlišení.Po několikáté konzultaci s techniky UPC jsemzměnil (v ručním ladění ) nové nastavení Frekvence - 170,5 Modulace 64, a Přenosová rychlost 5000, i to nepomohlo.

2/ Dále,pokud se ladění podaří tak po vypnutí TV a následném zpuštění TVzjišťuji že TV stanice se sami přeladili ,jsou v jiném pořadí (než byli uloženy do oblíbených).

Pokudsleduji TV přes setobox,zde se nic nemění a je vše v naprostém pořádku.

Můžete prosím poradit kde dělám chybu? Děkuji za radu.

Odesláno

Co takhle napsat, co je to za TV. Takhle moc rad nebude.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Omlouvam se,je to Panasonic TX-L32S20

Odesláno

Jork> kdybysi pred dotazem procetl forum, tak uz bys odpoved na tvuj problem znal.

http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=2701

Co se tyka problemu s udrzeni kanalu po vypnuti, tak chyba bude asi v nastaveni tv, musis zakazat automatickou aktualizaci,

MENU / NASTAVENI SYSTEMU / AKTUALIZACE SYSTEMU / HLEDAT V POHOTOVOSTNIM STAVU dat sipkou do strany pozici

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Děkuji za nápovědu,příspěvek jsem četl až nyní.

Odesláno

Dobrý den,tak marně hledám odpověď na mou otázku a nemohu nic nalézt,nebo se špatně koukam. Docela by mne zajímalo jak pořídím zaznam na DVDvideo recorder aniž bych musel nahrávaný kanál sledovat,Mam Kaon 3000 a navíc jsem si pořídil i kartu do TV (DVB-C).Prostě se mi nedaří , Naladim kanál na DVB-C (Kaon je vypnutý),po zadání dat na DVD rec. zapnu setbox (kaon) a sleduji jiný program,konečným výsledkem je že při přehravani DVD mam nahrany program který jsem sledoval přes setobox.

A ještě jedna otázka,zda se dá pořídit zaznam na DVD vid.recorder z HDD setboxu,při pokusu o nahrání dostávám hlášku " služba není dostupná"Děkuji za odpověď a omlouvám se za již opakovanou otázku.

Pozn. Kaon s TV je propojen HDMI kabelem

DVD+Kaon + TV je propojen scartem.

Odesláno

Pokud mas v televizoru CA modul s kartou , tak neni prece problem na tv pres jeji tuner sledovat jeden kanal a z Kaonu do DVDR nahravat pres scart kabel druhy kanal.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No ale mně se tak nedaří,někde dělám chybu,asi při postupu nahrávání

,Kaon má jeden (vstu,výstup)pro HDMI kabel, ten mi jde do TV tak že jsem použil scart kabel.(Kaon + DVD) Na DVD zvoleno "nahrávání z externího zdroje a výsledek, stejně to nahraje pořad který je na TV.

Odesláno

A nemáš náhodou ještě DVD REC propojen do TV SCARTEM?

Pokud ano, musíš ještě vybrat správný AV vstup na DVD

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
A nemáš náhodou ještě DVD REC propojen do TV SCARTEM?

Pokud ano, musíš ještě vybrat správný AV vstup na DVD

DVD video recorde, mám propojený s TV kabelem Scart.

Na DVD jsem nastavil AV1,nedaří se.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague