Návštěvník Trooll Odesláno 5. února 2011 Sdílet Odesláno 5. února 2011 Ahoj, nechal sem si udelat pripojeni od UPC Fibre a tak me zajima jestli mam jako novej zakaznik pravo se registrovat na http://registrace.upc.cz/selfcare/# jelikoz at delam co delam tak pokazde mi hodi hlasku ze neexistuju udaje zadavam spravne podle smlouvy s UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. února 2011 Sdílet Odesláno 5. února 2011 číslo smlouvy tam zadáváš bez posledního znaku... Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Trooll Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 jj tak to delam, smlouvu mam 2408244 a heslo pouzivam to co mi prislo na papiru od UPC na prihlaseni na email. "jěšte jednou, prosím Neplatné uživatelské jméno nebo heslo." EDIT: ale co ted zkousim tak ty od upc co mam i na prihlaseni na upcmail.cz tak mi taky nejdou, pise ze ucet neexistuje. Tak kam bych se mel s timto problemem obratit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 jj tak to delam, smlouvu mam 2408244 a heslo pouzivam to co mi prislo na papiru od UPC na prihlaseni na email. "jěšte jednou, prosím Neplatné uživatelské jméno nebo heslo." EDIT: ale co ted zkousim tak ty od upc co mam i na prihlaseni na upcmail.cz tak mi taky nejdou, pise ze ucet neexistuje. Tak kam bych se mel s timto problemem obratit? Na registrace.upc.cz určitě nepůjde heslo na mail Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Trooll Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 cituji web upc " * Osobní číslo odpovídá číslu smlouvy ve zkráceném tvaru bez pomlčky a čísla za pomlckou. Osobní číslo také je, pokud platíte složenkou, variabilní symbol a to bez poslední číslice. Osobní číslo by se mělo pohybovat v rozmezí od 100 000 do 1 400 000.Prvotní heslo, pokud jste si ho už nezměnili, je shodné s heslem do Vaší e-mailové schránky (to Vám bylo sděleno při instalaci služby UPC Vysokorychlostní Internet)." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník esquire Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tipoval bych, ze tohle uz fungovat nebude. Spravny pristup by mel byt na https://my.upc.cz/cz/StartPage.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 Ale to je Moje UPC, coz je jina sluzba nez Registrace UPC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Trooll Odesláno 6. února 2011 Sdílet Odesláno 6. února 2011 Moje UPC mi jede v pohode, ale tam skoro nic neni. No uvidim, uz sem psal na UPC, snad to nejak vyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. února 2011 Sdílet Odesláno 7. února 2011 Jinak ta registrace.upc.cz slouží primárně těm zákazníkům kteří ještě stále mají přístup na web omezený na jednu MAC adresu. Tam si mohou nastavit novou aby nemuseli volat na UPC. Je to malá část Prahy (pár ulic) kde je rozdílná síť a funguje to takto. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.