Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

potřeboval bych poradit. Musím přejít na digitální televizi, protože mi UPC vypne analogovou a potřebuji v domácnosti zapojit tři televizory. Na UPC mě řekli, že půjčují jen dva STB a že prý stačí, abych si koupil SMiT Conax Chipset Pairing CAM a pojede mě dig. televize i na té třetí.

Je to pravda? A jak je to pak se zásuvkou? Nemusí nainstalovat další?

Třetí televizor je Samsung le32c450 a tím pádem by němel být problém vložit tam tu kartu.

Předem děkuji za odpověď :)

Odesláno

Pokud máš již teď signál na těch 3 TV tak nic dalšího instalovat nemusíš. Ke dvěma TV dáš STB a do Samsungu koupíš modul Conax na http://www.dvb-c-shop.cz/ (k tomu je v dodávce karta).

V tomto TV to chodí bez problémů

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
Pokud máš již teď signál na těch 3 TV tak nic dalšího instalovat nemusíš. Ke dvěma TV dáš STB a do Samsungu koupíš modul Conax na http://www.dvb-c-shop.cz/ (k tomu je v dodávce karta).

V tomto TV to chodí bez problémů

Tak to je SUPER. Diky za odpověď. :D

Odesláno

A ja jen dodam ze pokud nekomu UPC tvrdi ze mu vypne analog, tak to neni pravda,

protoze se vypina pouze analogova nabidka Klasik, nabidka zakladnich programu MINI bezi stale dal, takze pokud si vystacite s 10-15 ti zakladnimy kanaly, tak ani STB nepotrebujete.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jsem zvědav, kolik prostoru vypnutí analogového klasiku pro DVB-C přinese, protože kvalita některých kanálů jde pomalu do kopru.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Vím že přicházejí informace do karty ale co nazpátek chodijou taky nějaké info nazpět upc? Třeba když blbne přístroj atd.

Odesláno

Opravdu nechodijou žádné iformace nějak se mi to nezdá. Musijou chodit např jestli je karta funkční a kde se nachátí.

Jestli to tak je a nějak mi blbne přístroj nedokáže upc zjistit jestli je chyba v přístroji nebo kartě.

Odesláno

Nic takoveho operator na dalku zjistit nemuze,

to lze pouze u nastaveni internetu, kde je pochopitelne obousmerna komunikace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague