Odesláno 26. února 2005 20 let Stačí použít nastavbu nad Internet explorera Maxthon. Presne, pouzivam ji a maximalni spokojenost. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. února 2005 20 let Ja pouzivam Firefoxe s addblockem a beha to jak vitr jak na zive tak na ty aba. Vykaslete se na IE a bude v pohode
Odesláno 1. března 2005 20 let Klikni na http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/extensions/adblock/adblock-0.5.2.039-fx.xpi Nainstaluj, restartuj Firefox a pak na jakoukoliv reklamu stačí kliknout pravým tlačítkem a zvolit AdBlock. Toť vše
Odesláno 5. března 2005 20 let sam jsem si aktivoval vetsi pocet vlaken ve FF a zrychleni jsem pozoroval velky to jako se aktivuje kde? PS momentalne mam 4,6 Mbit
Odesláno 18. března 2005 20 let Mám Turbo 1000 teprve krátce a včera večer jsem testoval rychlost a měl jsem asi 700 kilo (Plzeň). Myslel jsem, že Karneval rychlost garantuje. Nebo je to častý jev?
Odesláno 18. března 2005 20 let to neres. Sice tu ma hodne lidi plnou pusu reci o tom, jak karneval rychlost dodrzuje, ale vic nez casto mi to proste moje zaplaceny 2000 nenameri. A to ani na prolhanym meraku karnevalu. Ted treba 1,38. Vcera zas 1,64 atd....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.