Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Crime & Investigation začne vysílat v ČR tento rok, v češtině, cca v průběhu podzimu.

Náhrada za NGC Music bude asi FX nebo FOX.

Disney Channel začne vysílat 16:9 do konce roku.

Nickelodeon HD začne vysílat česky v průběhu podzimu.

AXN HD bude, ale asi až v září.

NGC HD začne vysílat česky cca na podzim.

Tématické kanály MTV přejdou na 16:9 postupně.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
Mám Skylink a to LEO TV nic moc.
Nejde až tak o to LEO jako spíš o fakt, že si člověk platí plnou nabídku (nebo se to tak aspoň tváří) a nemá všechno.
Odesláno

A kterou mu jako plnou prodali.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Přesně tak... Leo TV mě nezajímá, ale že mi z prémiového tarifu Supreme (neb tak ho dříve prezentovali) udělali nějakého neúplného chudáčka a chtějí si vyžebrat dvě stovky navíc (nebo kolik) mě teda docela uráží.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Já Supreme nemám a na LeoTV nekoukám, ale taky by mě to dost štvalo z principu... Nemluvě o tom, že furt nic od ledna nepřidali a furt jen slibují. Snad se vzchopěj a přidají celej mux nových kanálů.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Odesláno

Kéž by něco přidaly teď jsem přišel o svůj oblíbený program History Channel tak by mohly přidat něco nového. :(

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Vodafone TV STB, Modem Compal CH7465
  • Bílina
Odesláno

ja supreme mam...ale jen tak jsem zkousel volat upc.....slecna mi ho porad jako balicek kde budu mit vsechny programy nabizela!!!...kdyz jsem ji oponoval ze ale z doslechu vim ze leo tv v tomto balicku nefunguje upozrnila me ze se jedna o eroticky kanal...vsechny klasicky televizni budu mit pristupny:-)) tak ted uz v tom mam jasno .-))) vzdy se da vsechno rozumne vysvetlit :-))

Odesláno

Tak pokud mám být upřímný, očekávám od UPC, že 1. září Spektrum HD a AXN HD skutečně zařadí. Bylo by to korektní. Vzhledem k tomu ale, že se chovají odjakživa zcela opačně, nebudu radši čekat nic a nechám se překvapit. Neříkám, že by mi tyhle dva kanály stačily, to určitě ne, ale na opožděný začátek roku dobrý.

Uvidíme, jestli se budou snažit a přidají v říjnu/listopadu Nickelodeon HD, až tam přibude CZ audio stopa. Ve stejnou dobu by měl začít vysílat česky i Nick Junior a Disney Junior. Pochybuji však, že by se UPC chtělo zařadit 3 nové dětské kanály. Určitě totiž považují současnou nabídku dětských kanálů za dostatečnou :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Hlavní město
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague