Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
to spektrum hd ma spolecne s vysokym rozlisenim akorat to logo jinak je to k smichu

To ale snad překvapení není, ne? Nebo jste čekali jiný kanál, než ten co se vysílá na satelitu?

Mimochodem, neměl byste někdo zájem o PC kartu pro kabelovku a rekordér, obojí značky Technisat + tři moduly? I jednotlivě. Já asi budu s UPC končit.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Shrnutí novinek za dnešní den:

Spektrum HD je jeden trapnej maďarskej vtip!

Upscale, otravné ratingové logo, maďarsko/české audio, maďarsko/česká grafika.

A já se ptám - kde je to "plně české znění?"

Omlátit tohle někomu o hlavu...

Discovery Channel s novou grafikou, ale stále 544x576 a 4:3. Navíc Praha v upoutávkách nikde. Tady nejsme na Balkáně! Asi je trochu zbuzeruju...

Nat Geo Music stále vysílá, i když měl skončit - moc nechápu. A mám potvrzeno, že měl být nahrazen, resp. bude nahrazen, stanicí FX nebo FOX.

Filmbox Family nikde nevidím - jen rezervu s hun/cze audiem.

Nat Geo HD začal vysílat některé pořady česky - CZ grafika a CZ upoutávky přibudou v nejbližších dnech a týdnech. Reklamy tam nadále nebudou.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Filmbox Family už cca hodinu v Praze vysílá a Nat Geo Music stále šaškuje :)

Odesláno

REKAPITULACE: Jak koukám, tak UPC pro podzimní nabídku nesáhlo hluboko do kapsy. Vlastně přidala jeden kanál a druhý přišel rádoby s přívlastkem HD. Trochu jsem věřil (doufal), že nás konečně překvapí i třeba s národními balíčky typu RTL, ORF apod. Ale vidím, že kabelovku určitě zruším a vydám se na cestu pirátského satelitního příjmu. Nemá smysl u UPC čekat na standart, který je běžný už i na Slovensku. :roll:

Odesláno

Tak Spektrum HD vysílá s datovým tokem 12 Mb/s... to je asi jediná pozitivní věc na tomhle kanálu. Jinak je to maďarskej odpad. Zlatej Max 1!

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Poprosím, na jakých frekvencích/muxech to jede? Děkuji

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Hradec Králové
Odesláno
REKAPITULACE: Jak koukám, tak UPC pro podzimní nabídku nesáhlo hluboko do kapsy. Vlastně přidala jeden kanál a druhý přišel rádoby s přívlastkem HD. Trochu jsem věřil (doufal), že nás konečně překvapí i třeba s národními balíčky typu RTL, ORF apod. Ale vidím, že kabelovku určitě zruším a vydám se na cestu pirátského satelitního příjmu. Nemá smysl u UPC čekat na standart, který je běžný už i na Slovensku. :roll:
ORF snad v nabídce je, ale zaplácávat kabelovku německejma shitama, to teda já osobně zájem nemám. Navíc se to dá chytnou FTA ze satelitu s pořizovací cenou kompletu pár stovek. A satelitní příjem CZ stanic je na tom kvalitou úplně stejně jako kabelovka UPC, Spektrum HD ve Skylinku = Spektrum HD u UPC atd.
Odesláno

YABAKA: ORF je v nabídce myslím jen na jižní Moravě a snad i v jižních Čechách. Jestli je to jinak tak mě opravte.. 8)

Odesláno

Tak jsem si ty nove programy vcera poradne prohlidl:

NG HD - super, spokojenost.

Spectrum HD - skoro stejna nuda jako dosud

Filmbox Family - no, zatim jsem tam nenasel neco, na co se chci divat. Kazdopadne vcera tam jela nejaka kung-fu fraska a abolutne mi nesedel zvuk. Dokonce mi prislo, ze je z jineho filmu....

Ted kdyby misto teto smesky, dali Europort 2 NEE v cestine, tak mi udelaj vetsi radost. Jo, ten NG HD vlastne taky skvelej :)

Odesláno

Po naladění Filmbox Family jsem měl neodbytelný pocit, že mi někdo namazal na obrazovku máslo. Takto máznutý obraz se totiž hned tak nevidí. Ale máslo to není a je to nechutné.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Hradec Králové
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague