tomus Odesláno 12. ledna 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Ano, u vetsiny techto stanic to bude jen upscalling, ale i tak je obraz kvalitnejsi, nez kdyby to upscaloval tvuj televizor ci STB, protoze oni na to pouzivaji profesionalni zarizeni, ktere to zvladne lepe. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 13. ledna 2012 Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Auto motor und sport hd bych take bral a skylink tvrdi ze je nic nestoji tak by to mohlo zaradit i upc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. ledna 2012 Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Skylink přijal nabídku programového partnera na testovací bezplatný provoz a program zařadil do své nabídky na zkoušku jako TEST, na dobu několika týdnů. Takže proto je zatím nic nestojí. A navíc už vysílá z Astry odkud vysílá i Skylink. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 14. ledna 2012 Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 To nic nemění na tom, že Skylink je v HD mnohem aktivnější, než UPC. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 14. ledna 2012 Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Ale Skylink si necha za HD zaplatit, ne? Brali byste tedy na UPC balicek HD programu za cca 200,-Kc/mes? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 15. ledna 2012 Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Mám známé, kteří mají Skylink a neměnil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucio9999 Odesláno 16. ledna 2012 Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 mipo: známí by nemenili,alebo ty by si nemenil UPC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 16. ledna 2012 Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Já bych neměnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucio9999 Odesláno 16. ledna 2012 Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 inak,známy má UPc cez satelit,teraz neviem,ako sa to volá,a poviem Vám,že HD kanále ma v otrasnej kvalite,ako keby to ani HD nebolo. HD čo ponúka UPC v mojom 16 ročnom zakoaxialovom byte sú naopak veľmi dobré.Ono kvalitné HD a menej kvalitne HD už viem rozoznať.Kupil som si novu full hd Led lcd,a tam to vidno.Dokial som mal klasicku CRT som rozdiel nechapal,aj ked som sa na Hd u toho kamarata pozeral cez Full HD LCD. Páčilo sa mi to,aké pekné,ostré.Ale dnes už vidím,že tá kvalita tam chýba.takže aj UPc cez koaxial,a UPC satelit je rozdiel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 16. ledna 2012 Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Věřím. Já mám naštěstí kabel a výhrady vůči UPC se týkaly STB Kaon, což je podle mého názoru neuvěřitelný šmejd. Už je ale z domu, místo něj mám CA modul a jsem zatím spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky