Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Návštěvník petr301

Jack_6428>

1/ Hezky jsi to shrnul, lépe to snad ani nešlo. Já pracuji v menší firmě a starat se o zákazníky je naše priorita. Fungovat způsobem jako UPC, tak už si v oboru,

ve kterém dělám už ani neškrtnu.

2/ Nevíte někdo, zda si někdo odpovědný z UPC diskuzi tady čte?

3/ Možná by nebylo od věci, kdyby sem někdo napsal nějaký všeobecně formulovaný text s dotazy a připomínkami na UPC, který by šlo zkopírovat a co nejvíce Vás ,

kteří si to tu pročítají jako např.já, bychom jej na UPC přeposlali.

4/ Jen bych chtěl pro některé podotknout, že s připlacením si např. za balík HD programů nemám problém. Přejít k jiné spol. bohužel nemohu (Skylink / mám ve

výhledu zeď, IPTV - O2, DVB-T, Digi nechci ) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím,kdo tvrdil,že zrušením analogové nabídky klasik získá potřebné místo pro desítky nových digitálních stanic.Že by UPC.

Viz.http://www.digizone.cz/aktuality/analog ... c-v-praze/

"Všude tam, kde jsme rozšířenou analogovou nabídku Klasik zrušili, jsme získali potřebné místo pro desítky nových digitálních televizních programů a pro další služby,"

Nikde se nepíše, že to místo hned zaplácnou :) a rozjeli upgrade internetu. Jednou se snad dočkáme :D

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zruseni analogove nabidky Klasik byl prosty technologicky vyvoj, nejenom ze se uvolnili kanaly pro rozsirovani sluzeb internetu a digitalni TV, ale take to usetri UPC naklady na provoz, protoze pri kazde zmene tv nabidky musel prijet technik a ve venkovni bedne vymenit fitry pro vasi tv nabidku...

 

Jinak myslim ze pridavat donekonecna nove kanaly je nesmysl, jiz ted je nabidka pomerne dostatecne pestra, chybi snad jen nejake kanaly nasich okolnich sousedu

a hlavne ty v HD rozliseni, ja chapu ze jejich nakup stoji UPC asi nemale penize, ale podivejte se na konkrurenci, ta dokazuje ze to jde a kdyz se podivate na ankety o HD prijimu, ktere zde bezi, tak je jasne ze o HD kanaly zajem je a bude urcite narustat.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PetrS

Me osobne nepotesilo, ze pridali eurosport 2 v cz ale ne HD verzi. Mohli by to do londýna napravit. Take bych uvital docasne kanaly typu - prenosu oper, koncertu atd co nabízejí kina a kdyz jsem nakouslu ten londyn tak tusim ze netbox nabízel u minulych her ve spolupraci s Ceskou televizi vsechny trasy v hd jen s ruchy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HBO2 HD a HBO Comedy HD bude možná spuštěno už na jaře... :silent:

moc tomu nevěřím společnost hbo není schopná rozjet ani AXN HD už mnělo takřka rok jet prej tech problémy. Proto o HBO2 HD a HBO Comedy HD dost pohybuju že tento rok vůbec bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@moravec: Tuhle informaci mám přímo od nich. Není to sice jisté, ale kolem dubna by se to pravděpodobně spustit mělo. A trochu tě vyvedu z omylu - AXN nepatří HBO, nýbrž Sony Pictures Entertainment, Inc. (SPE). To samé platí o Animaxu, AXN SciFi a AXN Crime. HBO na to jen "dohlíží". Evropská centrála AXN, stejně jako u jiných kanálů jako např. NGC, Spektrum a Universal Channel, je bohužel v Maďarsku. Donedávna jsme na nich byli zcela závislý - maďarské reklamy, grafika kanálů v angličtině/maďarštině, otravné žluté kolečko přístupnosti v rohu obrazovky určené výhradně pro Maďarsko, atp. - nicméně se to nakonec naštěstí zlepšilo. Mimo jiné díky tomu, že si místní diváci a společnosti, které jednotlivé kanály u nás zastupují, dupli a centrály konečně lidově řečeno "profackovali". Efekt sice nebyl okamžitý, ale dnes jsme na tom podstatně lépe a také v lepší pozici. Polsko dostalo HBO2, HBO Comedy, Cinemax a Cinemax 2 v HD jako první, protože to je z celé skupiny největší/nejsilnější trh a momentálně je s HD trochu někde jinde. Jak ale říkám, my se letos taky dočkáme. Nejen HD, ale i HBO GO. Nicméně, abych pokračoval, stále existuje jistá vázanost mezi českými a maďarskými verzemi jednotlivých kanálů. Např. i evropská centrála HBO je také v Maďarsku, ale to by zase bylo na jiné povídání. Abych to shrnul - vše je dávno připraveno, ale čeká se na povolení, jelikož se spuštění HD verzí bude týkat více zemí: Česka, Slovenska a Maďarska. A není to pouze o financích. Sice tady možná píšu něco, co bych neměl, ale vem to čert. Jen ať si lidi přečtou, jak se věci mají. Jestli chceš HBO2 HD, HBO Comedy HD, AXN HD a HBO GO u nás co nejdříve, piš do Maďarska.

 

P.S. Teď už možná chápeš/te, proč mám vůči Maďarům takovou averzi, když se nám léta do všeho tolik s*ali. Nemluvě o faktu, že jejich ochota naučit se konečně anglicky je prakticky nulová. Je to okupace televizního vysílání.

 

P.P.S. U AXN HD to chvílema technické problémy minulý rok opravdu byly, potom to nechali plavat a vyšumět.

 

EDIT: Rozumí někdo z vás tomuhle? http://www.digizone.cz/aktuality/tvar-ordinace-v-ruzove-zahrade-sasa-rasilov/ Místo do kanálů investují do reklamy. Začínám mít pocit, že opravdu nic už nepřidají.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník c12345

Takže trošku posunu tohle již dávno "mrtvé" vlákno nahoru a zeptám se co asi můžeme očekávat od příštího měsíce za nový program, nebo nechci "strašit" nějaký "nový" program v HD rozlišení. Již je to rok co nějaký koneckonců tahle "skvělá" firma přidala ...... Doufám, že jste poznali, že se jedná pouze o ironii. Takže spíše bych se chtěl zeptat zda již někdo udělal výtah z toho vlákna "Co se vám na UPC líbí a nelíbí " a konečně jim to poslal. Nebo navrhuji toto vlákno zamknout a udělat nové vlákno třeba s nadpisem " Skvělé SD programy v nabídce UPC" a můžeme se tam po dobu dalších několika let rozplývat nad kvalitou těchto "mázlých" programů :evil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

jack: Rozumí někdo z vás tomuhle? http://www.digizone.cz/aktuality/tvar-ordinace-v-ruzove-zahrade-sasa-rasilov/ Místo do kanálů investují do reklamy. Začínám mít pocit, že opravdu nic už nepřidají.

 

Třeba vyznávají to reklamními agenturami oblíbené motto: Kdyby mi zbývalo posledních 5 dolarů, 3 z nich investuji do reklamy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...