Návštěvník mipo Odesláno 27. března 2012 Sdílet Odesláno 27. března 2012 Já mám příjem AXN bez problémů (16:9). Může to souviset s rušením slovenského muxu na 418 MHz, zkontroloval bych kabely... Odpověď jak od pracovníka/ce KC. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 27. března 2012 Sdílet Odesláno 27. března 2012 Nevím, zda to byla ironie, ale mám zcela nedávnou zkušenost s naprosto stejným problémem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 27. března 2012 Sdílet Odesláno 27. března 2012 K STB jde signál týmž kabelem a zde je příjem bez problémů. Viděl bych problém spíše v párování karty v CI modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 27. března 2012 Sdílet Odesláno 27. března 2012 Myslím, že domněnka o chybě ve spárování karty a CAM je technicky neopodstatněná. Jedná se o jediný kabel, tzn. připojovaný střídavě k STB a k TV? Předpokládám, že je poruchový celý mux 418 MHz, tedy STV, Markíza, Joj atd..., předpokládám, že příjem ostatních kanálů/muxů je dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 27. března 2012 Sdílet Odesláno 27. března 2012 Zkusil jsi znovu naladit mux 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 27. března 2012 Sdílet Odesláno 27. března 2012 Přívodní kabel jde do STB a z něj dále do TV. Ostatní kanály z muxu jsem zatím nezkoušel, ani jsem se zatím nepokoušel o nové ladění. Jsem u TV dosti zřídka, takže tu chybu u AXN zjistila manželka, která u TV tráví mnohem více času. Takže až se k tomu dostanu, dám vědět, jak jsem dopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 29. března 2012 Sdílet Odesláno 29. března 2012 AXN HD (možná) v květnu http://www.digizone.cz/aktuality/kanal- ... ice-tesne/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol241 Odesláno 29. března 2012 Sdílet Odesláno 29. března 2012 AXN HD přidají, ale za cenu zdražení služeb cca o 8,33 %, alespoň dle článku. Jak se změní cena bývalých balíčků a nového jeho ve hvězdách. - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 29. března 2012 Sdílet Odesláno 29. března 2012 Moje důvěra k službám od AXN je na nule až jí pustím na tv tak tomu uvěřím dříve ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 29. března 2012 Sdílet Odesláno 29. března 2012 Tak trochu z jiného hrnce. Nevím, jak je to v části sítě UPC, kde se pro šření DVB-C využívají i některé kanály IV. a V. tv pásma, ale obrázek si lze utvořit podle stavu v bývalé síti Karnevalu, kde je po omezení analogového vysílání využita pro šíření všech služeb (analog, DVB-C, DVB-T, internet) prakticky pouze polovina celého kabelového televizního pásma, tedy menší část IV. a celé V. tv pásmo, jinak řečeno, více než 30 kanálů (K31 až K69) leží ladem. Můžeme zde proto pouze spekulovat, co s nimi UPC do budoucna zamýšlí... Bude to třeba služba VoD (video na vyžádání)? Nebo testy DVB-C2 (nečetl jsem, že by se někde v zahraničí tento systém už testoval nebo využíval), nebo třeba zvýšení uploadu internetu (ten ovšem probíhá vnejnižší části pásma a na poloviční šířce kanálu). Při šířce kanálu 8 MHz je k dispozici datový tok cca 38 MHz, to jsou třeba 2-3 programy v HD rozlišení v jednom tv kanálu/multiplexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky