Jack_6428 Odesláno 30. června 2012 Sdílet Odesláno 30. června 2012 Podle mě bude Fanda normálně ve Standardu/Komfortu a TV Pohoda v základním Klasik. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 30. června 2012 Sdílet Odesláno 30. června 2012 Nabídka SUPREME se už oficialně neprodáva. Přežívá jen u těch, co si ji objednali dříve. Také ji nehodlám rušit. Nové kanály tam dát musí (tedy měli by), od toho to je Supreme. A moc nás abonentů není, takže by to pro UPC neměla být žádná ztráta, dát to bez navýšení ceny do onoho Supreme. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Podle mě bude Fanda normálně ve Standardu/Komfortu a TV Pohoda v základním Klasik. Múžu se zeptat odkud máš informace že bude Fanda ve standardu?(tj.bez zvýšení ceny). Já své informace o tom že by se měl platit čerpám z dotazníku,který jsem pro NOVu vyplňoval a kde bylo i týdenní programové schéma a celý dotazník se točil hlavně kolem ceny,kterou bych byl ochoten za tento program v kombinaci s VOYEM zaplatit.Nejnižší nabízená cena byla kolem 200kč. I když může NOVA nakonec své plány přehodnotit,tak by mě zajímalo odkud máš ty své informace protože kdyby byl kanál zadarmo tak by to určitě plno lidí potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Teď jsem koukál na ceník od 1.7.2012 tam není žádná změna v balíčkách.Tak uvidíme jestli bude Nova Fanda placená zvlášt.Neví prosím někdo bude ten Eurosport 2 HD?Asi né co? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Podle mě bude Fanda normálně ve Standardu/Komfortu a TV Pohoda v základním Klasik. Múžu se zeptat odkud máš informace že bude Fanda ve standardu?(tj.bez zvýšení ceny). Já své informace o tom že by se měl platit čerpám z dotazníku,který jsem pro NOVu vyplňoval a kde bylo i týdenní programové schéma a celý dotazník se točil hlavně kolem ceny,kterou bych byl ochoten za tento program v kombinaci s VOYEM zaplatit.Nejnižší nabízená cena byla kolem 200kč. I když může NOVA nakonec své plány přehodnotit,tak by mě zajímalo odkud máš ty své informace protože kdyby byl kanál zadarmo tak by to určitě plno lidí potěšilo. nemphl by jsi prosím poslat týdení programové schéma na Fandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 kdybych ho ještě měl tak bych i ho poslal,ale dostal jsem ho do emailu před 2 měsíci a už jsem ho vymazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Já své informace o tom že by se měl platit čerpám z dotazníku,který jsem pro NOVu vyplňoval a kde bylo i týdenní programové schéma a celý dotazník se točil hlavně kolem ceny,kterou bych byl ochoten za tento program v kombinaci s VOYEM zaplatit.Nejnižší nabízená cena byla kolem 200kč.I když může NOVA nakonec své plány přehodnotit,tak by mě zajímalo odkud máš ty své informace protože kdyby byl kanál zadarmo tak by to určitě plno lidí potěšilo. Takhle se to nedá posuzovat. Nelze porovnávat individuální předplatitele nějaké internetové aplikace se zákazníky kabelovek nebo satelitních platforem, které mají s televizními stanicemi vlastní smlouvy. Fanda, pokud bude placený, a to by znamenalo, že nepůjde (zatím) do DVB-T, tak bude jako ostatní placené programy Novy, tj. Nova Sport nebo MTV CZ. UPC jej prostě zařadí do některého ze svých balíčků. Řekl bych, že Jackův odhad je celkem reálný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Samozřejmě že to tak může dopadnout,ale podle vysílacího schématu tj.Exklusivní BOX,Evropská liga,Formule,Motorky,Nejnovější americké serialy(ne straší než 1/2 roku),a večer premierové filmy,se Fanda bude chtís spíše srovnávat s HBO a jejím exklusivním obsahem,tudíž si nedokážu představit že by tento kanál byl normálně ve standardu a konkuroval NOVĚ,protože pak by se jednoduše mohlo stát že hlavní stanice "NOVA" nebude mít už takové podíly na trhu a to má samozřejmě vliv na zisky z reklamy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 (upraveno) TV Fanda je zatím kryptován pouze systémem Conax (CAID 0B00), což je systém podmíněného přístupu určený pro kabelové operátory. TV Fanda se na set top boxech identifikuje jako "fanda" a používá video bit rate cca 3 Mbit/s v MPEG-2/SD. Zvuk je v kvalitě 128 kbit/s. Kanál Fanda má také aktivní teletext, který je ale zakódován (opět Conax). http://tv.nova.cz/fanda Upraveno 1. července 2012 uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. července 2012 Sdílet Odesláno 1. července 2012 Ještě je možnost, že ho UPC nacpe do "Plusu"... ale osobně sázím na ten Komfort. @david: Pamatuješ si jaké seriály v tom programu byly? Já jen, že jsem něco slyšel, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy... EDIT: Tak vyšlo malé promo: http://www.digizone.cz/clanky/nova-10-cervence-predstavi-svuj-novy-kanal-fanda-podivejte-se-na-jeho-promo/ EDIT2: Na 2. rezervě běží něco s italksým audiem. Hm... Napadá mě jen Extreme Sports Channel HD, ale to je asi blbost. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky