Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

Mozna uz pridali ten novy 5. DVB-Tmultiplex na kmitoctu 506 MHz.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
protoze slagr tv v dvb-t pres upc jede v HD a pokud nemas hd prijimac jede bez obrazu jen zvuk

Jo, to bude ono, včera mě přitom surfování po kanálech nenapadlo, že to tam pouští v HD. Přijímač mám sice HD ready, ale bez DVB-T MPEG-4 tuneru.

Odesláno

U mě stále 4 muxy, 19 tv programů.

Odesláno

Dnes definitivně skončil Šlágr na kabelovce v HD ? Teď zůstala jen ta mazanice SD ? Je to definitivní ?

Odesláno
  • Autor
U mě stále 4 muxy, 19 tv programů.

V nekterych lokalitach 5. mux zatim pridan nebyl kvuly kolizi s analogovym kanalem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Pravdu díš, K25 až K 30 (tedy včetně 506 MHz) zabírá analog...

Odesláno

Tak jsem asi přišel na to, proč jsem musel znovu ladit mux 2. Nevím, jaké úpravy UPC dělalo, ale na tomto muxu silně klesla úroveň i kvalita signálu. Nevím, jestli se to týká i dalších kanálů, zatím jsem to ještě neprohlížel.

Odesláno

Já mám ty nové radio stanice VALC jako TV programy s čísly nad 120, a dále mi zůstávají v přehledu nehrající původní radio stanice. Také v tom máte takový bordel ?

Odesláno

Ještě větší mě TV LG nepobrala změnu parametrů rádií a pro jistotu je úplně všechny vymazala a nechce je znovu najít. Takže teď mám 0 rádií. Na 99% by pomohlo obnovit tovární nastavení, do něj se mi nechce. Zase min. půl hodina pryč, než vše potřebné nastavím, seřadím kanály, a to jen kvůli rádiím, které přes TV vůbec neposlouchám. Takže nejsi jediný, kdo s tím má nějaký problém

Odesláno

Nechapu, proc porad nekdo musi tridit ty kanaly. Dyt po kazde zmene je to vetsinou cele rozhazene. Necham tak, jak to najde a hotovo.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague