Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
nazdar nevíte jak to bude s tím novým programem Megamax co spustí 1.12 na slovensku pojede i u nás?

Je to pravděpodobné, ale já osobně v to nedoufám. Podle mě stanice o ničem.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

nazdar nevíte co se stalo že primalove přešla z 192kbps na 128kbps zvuk

Odesláno

A ještě snížili rozlišení na 704x576, asi příprava na vysílání 4 programu z rodiny Primy

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

doufám že jako nebudou předělávat prima a primacool na tu 128kbps. např dvbt a dvbs je primalove pořád 192kbps

Odesláno

To je t.zv. rozšiřování sortimentu cestou odstraňování kvality. Dost lidí si na to potrpí. Hlavně, že bude co nejvíc kanálů. To, že jsou to vlastně jen pohyblivé šmouhy je vedlejší. O kvalitě programů už vůbec není třeba mluvit.

Odesláno
doufám že jako nebudou předělávat prima a primacool na tu 128kbps. např dvbt a dvbs je primalove pořád 192kbps

A kdys na to DVBT koukal naposledy?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

tak s tím dvbt máte pravdu ale na dvbs jede facht 192

Odesláno

Tak cbs drama a reality už jedou. Dle letmého shlédnutí ovšem s velmi slabým datovým tokem. Zvuková stopa u obou je česká, anglická a ruská. U cbs drama to sice píše místo anglické španělskou, ale je tam angličtina. EPG zatím nejede, alespoň ne u mně.

Jen škoda, že tam zřejmě budou reprízovat staré seriály, které tady už několikrát běžely. Když jsem viděl upoutávky na dynastii a příady otce dowlinga, tak je mi jasné že sem moc často nepřepnu. Přitom mohli klidně zařadit US filmy ze 40.-70. let, které tady nikdy vysílány nebyly a na které bych se občas rád podíval.

Odesláno

at si je nachají zvuk 98kbps mono na to není co říct

Odesláno

A k tomu několikahlasé "dabingy", kde dabéři vyloženě čtou dialogy. Chtěl jsem se tam dneska dívat na Hawaii 5-0, ale po tom, co tam teď slyším, si to asi odpustím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague