Návštěvník mipo Odesláno 15. března 2012 Sdílet Odesláno 15. března 2012 Tyhle nejchytřejší miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Uvádí se oba názvy a oba názvy jsou správné (Nizozemí, nebo Holadsko) to jsi mimo - holandko je pouze mala cast nizozemska a to jizni a severni holandsko ( byvale hrabství holandsko ) coz jsou 2 provincie z celkovych 12 v cele zemi - nizozemi je historicke oznaceni pro oblast na ktere lezi dnesni staty nizozemsko belgie a lucembursko - takze opet vedle a proto se jdi radeji venovat motylum a prirodopisu nez zemepisu Ty jsi vážně hňup,holandko,že?Napřed se nauč česky,chytrolíne. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Zajimave jsou taky ceny v jinych zemich,pride me ze jsme vazne cele UPC za debily z cech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jirka.jakl Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Nechápu, proč se hned všichni naváži do někoho, kdo poukázal na faktickou nepřesnost. Co "miluji" já, jsou neadekvátní reakce, které neobsahují žádnou věcnou argumentaci. A jen tak mimochodem, tímto jsem právě vytvořil takový příspěvek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 tramin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucio9999 Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 To snád nemyslíte vážne... Či Hollandsko,alebo Nizozemsko, všetko je to jedno,a každy rozumnie Inak , vcera nám UPC SK dalo STV HD,a JOJ plus HD,a ESPN. Co nejako stále nechapem, je to že tie STV a Joj plus su upscalingy na HD od UPC? Lebo oba programy nemaju pri logu nápis HD (ako napr. Eurosport,Markiza,Discovery,atd...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Uvádí se oba názvy a oba názvy jsou správné (Nizozemí, nebo Holadsko) to jsi mimo - holandko je pouze mala cast nizozemska a to jizni a severni holandsko ( byvale hrabství holandsko ) coz jsou 2 provincie z celkovych 12 v cele zemi - nizozemi je historicke oznaceni pro oblast na ktere lezi dnesni staty nizozemsko belgie a lucembursko - takze opet vedle a proto se jdi radeji venovat motylum a prirodopisu nez zemepisu Teda googlovat umíš to je fakt,ale co to ma co dělat s počtem kanálů v naší UPC asi nechapeš ani ty sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 Jack_6428 Vám tady všem přilepil mailové adresy na vedení UPC tak jim tam každý může napsat co si myslí o přístupu českého UPC k zákazníkům a jejich televizní nabídce.Je vidět, že české UPC vůbec nereaguje na stížnosti svých zákazníků (já osobně jsem napsal x mailů a od UPC ČR mi vždy přišla odpověď... neznáme...nevíme..jednáme... ale odpověď žádná ) tak fakt nezbyde nic jiného než to poslat "výš"..... Jestli to pomůže je otázka druhá, ale rozhodně je to způsob jak dát najevo co si každý o tom myslí!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 čus mám dotaz když se má zmněnit axn z formátu 4:3 na 16:9 v tom případě už nebrání nic k zařazení axn hd nevíte kdy má tedy vyjít. Jde o to jestli neznáte nějaké ofc datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 17. března 2012 Sdílet Odesláno 17. března 2012 AXN na 16:9 přejde 21. března. Logicky by AXN HD mělo následovat krátce potom nebo ve stejnou dobu A pište na ty adresy! Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky