Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tyhle nejchytřejší miluju.

Odesláno
Uvádí se oba názvy a oba názvy jsou správné (Nizozemí, nebo Holadsko)

to jsi mimo - holandko je pouze mala cast nizozemska a to jizni a severni holandsko ( byvale hrabství holandsko ) coz jsou 2 provincie z celkovych 12 v cele zemi - nizozemi je historicke oznaceni pro oblast na ktere lezi dnesni staty nizozemsko belgie a lucembursko - takze opet vedle a proto se jdi radeji venovat motylum a prirodopisu nez zemepisu

Ty jsi vážně hňup,holandko,že?Napřed se nauč česky,chytrolíne.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Zajimave jsou taky ceny v jinych zemich,pride me ze jsme vazne cele UPC za debily z cech.

Odesláno

Nechápu, proč se hned všichni naváži do někoho, kdo poukázal na faktickou nepřesnost.

Co "miluji" já, jsou neadekvátní reakce, které neobsahují žádnou věcnou argumentaci. A jen tak mimochodem, tímto jsem právě vytvořil takový příspěvek...

Odesláno

tramin :lol:

Odesláno

To snád nemyslíte vážne... Či Hollandsko,alebo Nizozemsko, všetko je to jedno,a každy rozumnie :!::!::!:

Inak , vcera nám UPC SK dalo STV HD,a JOJ plus HD,a ESPN.

Co nejako stále nechapem, je to že tie STV a Joj plus su upscalingy na HD od UPC? Lebo oba programy nemaju pri logu nápis HD (ako napr. Eurosport,Markiza,Discovery,atd...).

Odesláno
Uvádí se oba názvy a oba názvy jsou správné (Nizozemí, nebo Holadsko)

to jsi mimo - holandko je pouze mala cast nizozemska a to jizni a severni holandsko ( byvale hrabství holandsko ) coz jsou 2 provincie z celkovych 12 v cele zemi - nizozemi je historicke oznaceni pro oblast na ktere lezi dnesni staty nizozemsko belgie a lucembursko - takze opet vedle a proto se jdi radeji venovat motylum a prirodopisu nez zemepisu

Teda googlovat umíš to je fakt,ale co to ma co dělat s počtem kanálů v naší UPC asi nechapeš ani ty sám.

Odesláno

Jack_6428 Vám tady všem přilepil mailové adresy na vedení UPC tak jim tam každý může napsat co si myslí o přístupu českého UPC k zákazníkům a jejich televizní nabídce.Je vidět, že české UPC vůbec nereaguje na stížnosti svých zákazníků (já osobně jsem napsal x mailů a od UPC ČR mi vždy přišla odpověď... neznáme...nevíme..jednáme... ale odpověď žádná ) tak fakt nezbyde nic jiného než to poslat "výš"..... Jestli to pomůže je otázka druhá, ale rozhodně je to způsob jak dát najevo co si každý o tom myslí!!!!!

Odesláno

čus mám dotaz když se má zmněnit axn z formátu 4:3 na 16:9 v tom případě už nebrání nic k zařazení axn hd nevíte kdy má tedy vyjít. Jde o to jestli neznáte nějaké ofc datum.

Odesláno

AXN na 16:9 přejde 21. března. Logicky by AXN HD mělo následovat krátce potom nebo ve stejnou dobu :)

A pište na ty adresy!

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague