Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Společnost Skylink dnešního dne přidala nový program do svého vysílání Eurosport 2 HD.... Společnost UPC od 31.8.2011 nerozšířila vůbec nic co se týká programové nabídky kabelové televize a stále spí a spí. Tenhle neskutečnej moloch co se jmenuje UPC nereaguje na dotazy, nereaguje na stížnosti ze strany zákazníků co se týká programové nabídky a vlastně jsme jim úplně ukradený. Neskutečné!!!!

Odesláno

co na to říct třeba t opak dolnijou na najednou hahahah

Odesláno

Já bych se vsadil, že 1. května zmizí Discovery T&L a přibude AXN HD a TLC :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

jo jenom mimochodem zámej mně psal že se má axnhd rozjet v květnu ale né prej 1.5

Odesláno

Jeden podstatný detail Skylink 23 programů v HD.... UPC 13 programů v HD....... takže dle mého UPC na diváky kašle.

Odesláno
jo jenom mimochodem zámej mně psal že se má axnhd rozjet v květnu ale né prej 1.5

Nevím co je na tom pravdy, ale prý: "Už několik let je 1. května státní svátek."

A já si nepamatuji, že by třeba v sobotu nebo neděli UPC měnilo nebo rozšiřovalo nabídku.

Upraveno uživatelem Jaku

Odesláno

Už je na čase, aby se UPC opravdu nad sebou zamyslelo. Eurosport 2 HD v nabídce Skylink. Zařazením Eurosport 2 HD se v programové nabídce Skylinku celkový počet programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) zvyšuje na 23 programů. Dále byl dnes nasazen nový křesťanský program TV LUX. Jsem rád, že jsem od UPC utekl. :lol:

Odesláno
Nevím co je na tom pravdy, ale prý: "Už několik let je 1. května státní svátek."

A já si nepamatuji, že by třeba v sobotu nebo neděli UPC měnilo nebo rozšiřovalo nabídku.

No já si od 31.8.2011 hlavně nepamatuji, že by vůbec něco přidali. :evil:

Odesláno

tak doufám, že do LOH taky přidají Eurosport 2 HD...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague