Yarda_cz Odesláno 22. dubna 2012 Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Já bych tu "konkurenci" měl, ale cenově jsou úplně jinde http://www.edera.cz/ To co mám za necelých 800,- bych měl za skvělých 1600,- Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 22. dubna 2012 Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 To teda ano, dát 4 490,- Kč za aktivaci, to je jak z dob Karnevalu a UPC před 10 roky při připojování rodinných domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarioAL Odesláno 22. dubna 2012 Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Nejdete trochu off-topic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2012 Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Já bych tu "konkurenci" měl, ale cenově jsou úplně jinde http://www.edera.cz/To co mám za necelých 800,- bych měl za skvělých 1600,- No popravde ty jejich sluzby a ceny jsou spis jako vtip ne jako uprimne myslena sluzba.Tohle tedy konkurence byt urcite nemuze.Tohle jim spis nahrava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petro_cz Odesláno 22. dubna 2012 Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Mám malý nápad, co kdyby upc udělalo aplikaci na netu a tam bychom si spravovali svůj účet! A co by bylo ideální , možnost si nakliat svá programy! Opravdu jen ty, které chci a ne nejaké balíčky!!! Dělat to operativně! Když to jde přes satelit zaplatit sms, tak toto by ňemel být pro upc problém. Mě balíčky silne nevyhovují ! Co vy na to ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fortik Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Je potřeba na to změnit technologii =) Něco málo zde:http://cs.wikipedia.org/wiki/Docsis No používají ten DOCIS 3.0 a tam maximálku u uploadu vidím přes 100mbit. Tak kde je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 23. dubna 2012 Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 jen, že by byla 1 CMTS pro 1 zákazníka a tolik upstreamu do spektra nenacpeš , pokud počítáš šířku 26 MHz (pro cca 100 Mbps) a upstream má použitelných max 45 MHz .... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník black13 Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 ako to prosim vyzera v cechach s discovery v 16:9? na slovensku stale 4:3 a podla slovenskeho upc a vysielatela discovery je na slovensku situacia nasledovna: "preverovali sme tuto info priamo u vysielatela a potvrdil nam, ze v tomto formate pravdepodobne tento rok u nas vysielat nebude." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Tady taky stále 4:3... Problém je skutečně u Discovery, nebo spíše v Maďarsku, a upřímně to nemá cenu komentovat. Tohle byl hřebíček do rakve a už jsem s touhle rodinou kanálů nadobro skončil. Jejich evropské odnože jsou zkrátka 3x zrecyklovaný odpad, který smrdí ještě hůře než vypadá. Spíš mi vrtá hlavou tohle... http://www.digizone.cz/clanky/prvni-hybridni-televizi-hbbtv-v-cesku-ode-dneska-nabizi-upc/ UPC tohle video vytvořilo poměrně nedávno a jedna věc tam nesedí. V čase 2:00 tam je jasně vidět Nat Geo Wild HD a Travel Channel HD, i když v nabídce oficiálně nejsou... Vysvětlení? Buď přibudou v květnu nebo se nás UPC opravdu snaží štvát. Jo a dobrá zpráva pro nás s plochou obrazovkou - National Geographic, Disney Channel, Viasat Explorer a Nickelodeon přejdou v blízké budoucnosti na 16:9 (v průběhu května a června) Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MarioAL Odesláno 25. dubna 2012 Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Musím nesúhlasiť, na Discovery chodia niektoré skutočne dobré veci, dokonca nové diely Mythbusters začali vysielať dva týždne po premiere v USA. Horšia je samozrejme obrazová kvalita SD kanálov. Čo ma ale viac štve je to, že slovenské UPC nad HbbTV ani nerozmýšľa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky