technik Odesláno 26. dubna 2012 Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 .... Spíš mi vrtá hlavou tohle...http://www.digizone.cz/clanky/prvni-hybridni-televizi-hbbtv-v-cesku-ode-dneska-nabizi-upc/ UPC tohle video vytvořilo poměrně nedávno a jedna věc tam nesedí. V čase 2:00 tam je jasně vidět Nat Geo Wild HD a Travel Channel HD, i když v nabídce oficiálně nejsou... Vysvětlení? Buď přibudou v květnu nebo se nás UPC opravdu snaží štvát..... Spíše to bude tím, že společnost SAT plus dodává EPG i jiným subjektům než UPC a v testovacím režimu měly překlopenou celou svou databázi s TV programy (http://www.programy-tv.cz/). Podle mých informací jsou již zobrazovány pouze programy dostupné v UPC (mimo jiné na tuto chybu upozornil SAT plus pan Polak z Digizone ) - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Hm... tak zdá se, že na rezervě už skrytě běží AXN HD Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 jo máš pravdu hraje od včera večer.Ale zaleží jaký bude obraz ,jestli bude dost místa .Předtím tam bylo jenom vysílaní v sd . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 zajímalo by mně jak jste na to jako došli a na jakém knitočtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Mux 10 (258 MHz Karneval), kódované, 7 Mb/s, asi 1-2% z kapacity muxu zbývá Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem Návštěvník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Česká televize spustí svůj druhý HD kanál, kterým bude konkrétně stanice ČT 4, ve čtvrtek 3. května. MS v hokeji startuje o den později. http://www.digizone.cz/clanky/druhy-sat ... -3-kvetna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 A nevíte někdo kdy bude na kabelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 asi máte pravdu s tím axnhd jenom tajímave parametry mi to ukazuje datovej tok 7000kbps h264 455x540 ac3 38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 A nevíte někdo kdy bude na kabelu? Já doufám, že v případě veřejnoprávní ČT to bude v ten samý den, tedy 3.května. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2012 Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Lokalita Příbram : Mám dvě rezervy a ani na jedné AXN HD nejede. Může mi někdo poslat, zda je AXN HD i v Příbrami a nebo není třeba zkusit naladit .... a jaké hodnoty zadat při ručním ladění. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky