Návštěvník mkarek Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 jakej je teda datove tok a zvuk kolik má kbps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Video 7 Mb/s, audio 2x AC3 395 kb/s, mux je plný, 1,5% rezerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Jsem zvědav, jestli se na to bude dát koukat... Zní to podobně jako Discovery HD Showcase, tzn. "nic moc" Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 29. dubna 2012 Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 přesně tak datovej tok na full hd je docela dost niskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 30. dubna 2012 Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Stav muxu 10 dnes ráno: H.264 > NE, rezerva > Fine Living (SD). Konec všech nadějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 30. dubna 2012 Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 do 1.5 času dost né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. dubna 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Pokud nejaka stanice jeste nebezi oficialne, tak jedna pouze o test, nakonec se AXN HD muze objevit uplne v jinem muxu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 30. dubna 2012 Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Tak vám tak přepínám a co nevidím, na pozici původního AXN běhá AXN HD, ale název je v závorkách - takže ještě nás asi čeká nějaká změna. Jo jsou tam maďarské reklamy Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 mně zase vadí má jet pořad ale vysílají pořád upoutávky. Čekal jsem že axn hd bude vysílat to stejné co axn sd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 (upraveno) Nevim, jestli to nekdo zaregistroval, ale vcera vecer jsem si vsimnul, ze na Viasatu Exploreru opet po skonceni vysilani (23.00) bezi ten odlehceny Spice kanal. Jeste koukam na to AXN HD, bezi to same, co na normalnim AXN, akorat o 30 minut opozdene. A rikal jsem si, ze obraz je OK, ale uz jsem videl i kosticky. Upraveno 1. května 2012 uživatelem Návštěvník - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky