HaWe Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Tak jestli tomu dobře rozumím, mám-li dnes Kombi Komfort a k tomu balíčky Superfilm a Plus,tak bych měl kvůli AXN HD ještě přiobjednat Relax? Trochu moc dalších 120 Kč kvůli jednomu HD programu.... Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Ne v komfortu uz mas AXN i AXN HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 kdo ma supreme tak ma smulu - je to jen pro klasik a komfort - upc sve zakazniky podvadi protoze zadne supreme neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Jo, už to vidím na stránkách UPC. No ještě že tak. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 1. května 2012 Já jen doufam že nebude ve stejnym Muxu jako ČT 1 HD neboť to mi nejde naladit. Pry bude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 No tak to by nezbyde než ten můj problém začít řešit , absence ČT HD nebo Barrandov HD mi ani tak nevadila ale na MS v HD jsem se těšil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Maďaři to opět posr***... to AXN HD za moc nestojí. Stejná situace, jako když nám před lety okupovali klasické AXN. Grafika kanálu anglicky, titulky DVB namísto vpálených do obrazu a maďarské reklamy. Nejvíc mě na tom vadí, že UPC teď bude hrdě tvrdit že po roce přidalo 2 HD stanice a zbytek roku už nic nepřibude, protože při jejich mentální logice budou považovat 15 HD stanic za dostatečných. Proč nemohou být konečně NG Wild HD, Travel Channel HD, Animal Planet HD a ESPN America HD jde mimo mě... Mám podezření, že to je schválně... viz. Skylink a UPC Direct Potom bych byl vcelku spokojený. Teď se jim akorát daří mě téměř nenaštvat. O spokojenosti nyní nemůže být řeč. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Já jen doufam že nebude ve stejnym Muxu jako ČT 1 HD neboť to mi nejde naladit. Pry bude. V muxu 1 je necelých 5% kapacity muxu volných, takže další program v tomto muxu asi těžko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 ČT 1 HD ale není v muxu 1, ale v muxu 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. května 2012 Sdílet Odesláno 1. května 2012 Omlouvám se, nepozorně jsem četl. Mux 12 má asi 24% kapacity volné, takže tam se "to možná vejde"... (8-9 Mb/s, bez rezervy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky