Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak takú prácu vám závidím :-D

Odesláno

Mě jde spíš o princip než o tu angličtinu.Myslíte si že by měly být programy u kabelové televize,které si platíme v cizích jazycích.Myslím že by jste se na to díval jinak kdyby místo angličtiny vysílal program třeba v madarštině.Podle mě prostě mají být placené kanály v národním jazyku a pro toho kdo by jsi je rád vychutna v originále tak možnost přepnutí.

Odesláno

Dobrý den, prosím o pomoc. Mám TV Samsung a CA modul - nevím jak aktualitovat seznam TV stanic, nemám Barrandov HD (nahrazeno CT4HD) a další. Děkuji za pomoc.

Odesláno

mám taky samsung takže zadej ruční vyhkledávání kmitočet 170,5 QAM 64, přenosová rychlost 5000 a nebo 163 QAM 64 přenosová rychlost 5000 nmělo by ti to dohledat...

Odesláno

ruční ladění: frekvence 163,5Mhz, modulace 64 QAM, přenosová rychlost 5000. to je ta druhá možnost...

Odesláno

Zkusil jsem první i druhou možnost a TVB v HD mi to nenaladí. Nevíte co dělám špatně? Přibyla mi ale Prima Love (z čehož mám obrovskou radost), takže něco novýho se naladilo...

Odesláno

Tak zkus ještě naladit 770 MHz, modulace 64 QAM, přenosová rychlost 6900

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tak mám bohužel stejný problém. Na programu Barrandova HD mám vysílání ČT4 HD a zůstal i popis programu Barrandov HD, ale jinak ho nemůžu nijak naladit...

Odesláno

Pravděpodobně se jedná o nějakou TV, kde není zapnutá aktualizace programů.

Musíte ručně naladit nový mux na kmitočtu 770 MHz (314 MHz) SR 6900, QAM 64

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Mám TV Samsung a CA modul. Ale už to funguje, kupodivu mám dvakrát Barrandov HD a na jednom běží program ČT4 HD :) Díky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague