Návštěvník MarioAL Odesláno 4. května 2012 Sdílet Odesláno 4. května 2012 Tak takú prácu vám závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 4. května 2012 Sdílet Odesláno 4. května 2012 Mě jde spíš o princip než o tu angličtinu.Myslíte si že by měly být programy u kabelové televize,které si platíme v cizích jazycích.Myslím že by jste se na to díval jinak kdyby místo angličtiny vysílal program třeba v madarštině.Podle mě prostě mají být placené kanály v národním jazyku a pro toho kdo by jsi je rád vychutna v originále tak možnost přepnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník franzk Odesláno 4. května 2012 Sdílet Odesláno 4. května 2012 Dobrý den, prosím o pomoc. Mám TV Samsung a CA modul - nevím jak aktualitovat seznam TV stanic, nemám Barrandov HD (nahrazeno CT4HD) a další. Děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. května 2012 Sdílet Odesláno 4. května 2012 mám taky samsung takže zadej ruční vyhkledávání kmitočet 170,5 QAM 64, přenosová rychlost 5000 a nebo 163 QAM 64 přenosová rychlost 5000 nmělo by ti to dohledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. května 2012 Sdílet Odesláno 4. května 2012 ruční ladění: frekvence 163,5Mhz, modulace 64 QAM, přenosová rychlost 5000. to je ta druhá možnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Zkusil jsem první i druhou možnost a TVB v HD mi to nenaladí. Nevíte co dělám špatně? Přibyla mi ale Prima Love (z čehož mám obrovskou radost), takže něco novýho se naladilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 5. května 2012 Sdílet Odesláno 5. května 2012 Tak zkus ještě naladit 770 MHz, modulace 64 QAM, přenosová rychlost 6900 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Paffka Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Tak mám bohužel stejný problém. Na programu Barrandova HD mám vysílání ČT4 HD a zůstal i popis programu Barrandov HD, ale jinak ho nemůžu nijak naladit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Pravděpodobně se jedná o nějakou TV, kde není zapnutá aktualizace programů. Musíte ručně naladit nový mux na kmitočtu 770 MHz (314 MHz) SR 6900, QAM 64 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Paffka Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Mám TV Samsung a CA modul. Ale už to funguje, kupodivu mám dvakrát Barrandov HD a na jednom běží program ČT4 HD Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky