Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mě se to u Samsungu samo přejmenovalo na CT4 HD po tom co jsem na tento program přepnul.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

To u mne bohužel ne, možná nastavení... Teď ale mám ČT4 pouze normální a Barrandov HD nejde na ČT4 HD přejmenovat. Kuwa.

Odesláno

Tak zkus naladit znovu mux 12 na 730 MHz (274 MHz)

Odesláno

Díky, nějak se to celé rozesra.., tak jsem to obnovil celé a teď si to jen budu muset seřadit jak potřebuju. Díky všem za rady !

Odesláno

Zdravim, mam TV sony Bravia, nevim ted presne oznaceni, doma dohledam, s kartou od Licy. Zkousel jsem uplne ladeni CT HD ani CT 4 HD to nenaslo, rychle ladeni take ne, ani pri rucnim zadani kmitoctu, ktere tady byly zminovany. Pri nastaveni rychleho ladeni na AUTO (kmitocet) to dokonce napsalo ze niic nenasel at zkontroluji ID site.

Na settopboxu v loznici normalne bezi oba zminovane program

Bydlim v Praze.

Poradite nejaky postup pls?

Odesláno

Na LG 37LH4900 s CAM pronajatým od UPC se ČT 4 HD objevil bez nějakého dolaďování na původní pozici Barrandova a ten se přestěhoval na pozici jedné z rezerv. Takže stačilo jen změnit pořadí programů.

Odesláno
  • Autor

Nejlepsi je smazat vsechny kanaly a znovu je naladit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Přesně tak, to jediné pomohlo...

Odesláno
Zdravim, mam TV sony Bravia, nevim ted presne oznaceni, doma dohledam, s kartou od Licy. Zkousel jsem uplne ladeni CT HD ani CT 4 HD to nenaslo, rychle ladeni take ne, ani pri rucnim zadani kmitoctu, ktere tady byly zminovany. Pri nastaveni rychleho ladeni na AUTO (kmitocet) to dokonce napsalo ze niic nenasel at zkontroluji ID site.

Na settopboxu v loznici normalne bezi oba zminovane program

Bydlim v Praze.

Poradite nejaky postup pls?

Zkusil bych přenést ten STB k TV, ve stejném muxu je i TV Noo a Meteo TV. Pokud budou fungovat, tak je nějaká zrada u TV, pokud nebudou tak problém kabeláže (mux s CT x HD vysílá na kmitočtu 730 MHz stejně jako MUX 1 DVB-T - K53 v Praze a okolí)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Smazal jsem a znovu naladil všechny kanály, Barrandov HD se přejmenoval na CT4HD, hurá. Nemám však Prima Cool, Prima Love, Nova Cinema, Očko - vše pouze v analogu.

Díky za radu

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague