Standa Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Mě se to u Samsungu samo přejmenovalo na CT4 HD po tom co jsem na tento program přepnul. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Paffka Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 To u mne bohužel ne, možná nastavení... Teď ale mám ČT4 pouze normální a Barrandov HD nejde na ČT4 HD přejmenovat. Kuwa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Tak zkus naladit znovu mux 12 na 730 MHz (274 MHz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Paffka Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Díky, nějak se to celé rozesra.., tak jsem to obnovil celé a teď si to jen budu muset seřadit jak potřebuju. Díky všem za rady ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Zdravim, mam TV sony Bravia, nevim ted presne oznaceni, doma dohledam, s kartou od Licy. Zkousel jsem uplne ladeni CT HD ani CT 4 HD to nenaslo, rychle ladeni take ne, ani pri rucnim zadani kmitoctu, ktere tady byly zminovany. Pri nastaveni rychleho ladeni na AUTO (kmitocet) to dokonce napsalo ze niic nenasel at zkontroluji ID site. Na settopboxu v loznici normalne bezi oba zminovane program Bydlim v Praze. Poradite nejaky postup pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Na LG 37LH4900 s CAM pronajatým od UPC se ČT 4 HD objevil bez nějakého dolaďování na původní pozici Barrandova a ten se přestěhoval na pozici jedné z rezerv. Takže stačilo jen změnit pořadí programů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. května 2012 Autor Sdílet Odesláno 6. května 2012 Nejlepsi je smazat vsechny kanaly a znovu je naladit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Paffka Odesláno 6. května 2012 Sdílet Odesláno 6. května 2012 Přesně tak, to jediné pomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 7. května 2012 Sdílet Odesláno 7. května 2012 Zdravim, mam TV sony Bravia, nevim ted presne oznaceni, doma dohledam, s kartou od Licy. Zkousel jsem uplne ladeni CT HD ani CT 4 HD to nenaslo, rychle ladeni take ne, ani pri rucnim zadani kmitoctu, ktere tady byly zminovany. Pri nastaveni rychleho ladeni na AUTO (kmitocet) to dokonce napsalo ze niic nenasel at zkontroluji ID site.Na settopboxu v loznici normalne bezi oba zminovane program Bydlim v Praze. Poradite nejaky postup pls? Zkusil bych přenést ten STB k TV, ve stejném muxu je i TV Noo a Meteo TV. Pokud budou fungovat, tak je nějaká zrada u TV, pokud nebudou tak problém kabeláže (mux s CT x HD vysílá na kmitočtu 730 MHz stejně jako MUX 1 DVB-T - K53 v Praze a okolí) Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník franzk Odesláno 7. května 2012 Sdílet Odesláno 7. května 2012 Smazal jsem a znovu naladil všechny kanály, Barrandov HD se přejmenoval na CT4HD, hurá. Nemám však Prima Cool, Prima Love, Nova Cinema, Očko - vše pouze v analogu. Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky