Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nejdéle jsou tady ti, kteří pamatují start Kabel Plusu někdy v roce 92, kdy se za komplet programovou nabídku platilo 20Kč/měsíc :-)

Odesláno

Samozřejmě... já měl ale na mysli čistě UPC... na něj jsme přešli takřka hned, jak se tu objevilo. Jinak abych to uvedl na pravou míru - kabelovku máme od roku 1996, tehdy jak uvádíš ještě za Kabelu Plus :) Jsi tedy, zdá se, o 4 roky starší abonent :) Tehdy to bylo opravdu něco a i komunikace se zákazníky mi přišla lepší. I v začátcích bylo UPC někde jinde, než dnes...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

No nevím. Pokud pamatuji, měl jsem původně signál od společnosti TES Litvínov. Signál šel tehdy vzduchem z jejich centrály v Meziboří a pro skupinu domů byla vždy jedna přijímací stanice, ze které se do dalších domů rozváděl kabelem. Pak se společnost přejmenovala na Karneval a nakonec se spojila s UPC. Myslím, že jedním z bývalých pracovníků původní TES je i dnešní mluvka UPC pan Malina.

Odesláno

Milý Jack_6428, já jsem na této kabelovce od roku 1993 jak píše Yabaka, tak mi moc neraď :-) Asi toho pamatuji o mnoho víc než ty ..

Odesláno

Docela by mne zajímalo, kdy se dočkám stanice Retro Music, kterou p. Malina slibuje.

Odesláno

tak ta jede od 31.10

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Mám službu Standard a nemůžu ji nikde najít ani po opětovném naladění kanálů.

Odesláno

Je misto NG Music. Pokud mas nastavene favorite trideni, prepni na vse a pak si RMT pridej do svych favorite. Mam Standard a vcerejska tam je.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín
Odesláno

řešeno zde:

viewkb.php?f=22&t=3699

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Původní Kabel Plus měl akorát 2 zajímavosti, tou první byl jejich program Cable+Film a tou druhou DMX rádio. Jinak taky žádná sláva, programy nastrkaný v I. TV pásmu a o internetu si mohl člověk nechat leda zdát a musel platit nehorázný sumy Českýmu Telecomu za dial-up, což se napravilo až s příchodem právě UPC, jenž zatnulo těm zlodějům z ČTc tipec. UPC se dá vytknout snad jedině počáteční neochota zavádět DVB-C, ale pak se naštěstí probudili a dostalo to celkem rychlý spád.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague