Návštěvník PESFILIPES Odesláno 20. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 kvalitni dabing je ze 70. a 80. let - po revoluci to nestoji vubec za nic - tak nevim jak tu muzete psat ty hlouposti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 21. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Neví někdo zda UPC ovažuje o HBO OD a HBO GO? Měl jsem možnost vyzkoušet HBO OD a musím říct, že mi to skutečně u UPC chybí. Protože většinou v TV dávají prd a tak si něco pustit z HBO OD hned, bez reklam, je úplně něco jiného, než čekat z jakékoliv serveru na stáhnutí filmu. Dále bych zvážil pro děcka kanály: Disney Junior, který poskytuje O2 akorát občas s ang. dabingem, ale i tak si myslím že to stojí za to. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Na zarazeni techto kanalu je potreba zavest novou technologii VoD a hlavne zacit pouzivat specializovane STB, uz delsi dobu se o tom uvazuje, ale kdy se toho dockame zatim neni znamo. Docela by me zajimalo jak si tyhle sluzby vedou u konkurence, jestli je o ne vubec takovy zajem, aby se UPC do toho vyplatilo investovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 21. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Tomus položil platnou otázku - jak moc velký zájem u nás o tyto služby vlastně je? Nicméně musím uvést, že na západě - kde má prakticky každý kanál svůj archiv - to je standard. Pravda, funguje to tam v praxi již déle, ale zamrzí to. A ano, o HBO GO a HBO OD se uvažuje. Prý to bude do podzimu příštího roku. Snad. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 21. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Jestli tomu dobře rozumím, tak u HBO GO by právě se nemusela zavést nová technologie u UPC nebo snad ano? U HBO OD to chápu, ale nějakej krok by se správně měl k tomu udělat, když tuhle službu zajištuje O2 a to je co říct. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2011 Autor Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 O2 nabize sve sluzby pres IP technologii, takze tam neni problem nabizet video na prani, ale u UPC je to zatim jednosmerna sluzba, HBO GO sice lze nabizet pred PC, ale co by z toho UPC melo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 21. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Jako o tomhle se dá hodně spekulovat co by z toho UPC mělo. Kdyby UPC zavedlo HBO GO, tak já bych si to určitě objednal = Takže víc zákazníků a aspoň by prozatím nemuselo investovat do HBO OD. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 22. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 HBO GO lze nabízet přes internet, ale pouze pro předplatitele HBO a pouze na registrovaném zařízení (počítači). Není to tedy tak, že by k této službě měl přístup každý a na čemkoliv. Podobně jako každý, kdo si nezaplatí placené kanály, tak se na ně prostě nedívá. Takže odpověď na otázku, kterou položil Tomus je poměrně jednoduchá - UPC by mělo spokojenější zákazníky, kteří si platí HBO, protože by jim nabídlo službu, kterou zatím, na rozdíl od některých jiných operátorů, nenabízí. A jak píše Pepe, není kvůli tomu potřeba zavádět technologii VoD a specializované STB. Otázka se dá taky ale položit jinak. Jde vůbec UPC o spokojené zákazníky a záleží jim na nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 22. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Hlaváčku, četl jste moji knihu „Zbytečné otázky v kriminalistice“? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Prosím, můžete mi někdo poradit? Kde se dozvím, jak zpřístupnit LEO TV u UPC. Chce to po mně PIN, kde a kdo mi ho řekne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky