Jack_6428 Odesláno 2. ledna 2012 Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Pro mě osobně dobrá zpráva... ale pár lidí by ten kanál možná uvítalo. TOHLE JE PRO UPC DOST ZAJÍMAVÁ SITUACE: http://www.digizone.cz/clanky/jaky-bude-digitalni-rok-2012-v-cesku-prelomovy/ Jihomoravská společnost Self servis, která provozuje kabelovou Moravia televizi a bezdrátovou kabelovku Spray TV, letos plánuje mohutnou expanzi s HD programy na sítě regionálních providerů. Začátkem ledna přejmenuje službu Spray TV, kterou lze přijímat prostřednictvím mikrovlnných vysílačů v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci, Jihlavě a Hodoníně, na HD Signal a omezí její programovou nabídku tak, aby se do kapacity sítě vešlo osm HD programů. Lokálním poskytovatelům IPTV pak nabídne podobný obsah, ale hned s 33 HD programy, včetně všech českých a slovenských televizí. Tolik HD programů na českém trhu nenabízí žádný kabelový operátor – ani dominantní UPC. Ale možná je to nakopne Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2012 Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Ahoj, můj problém se asi hodí nejvíce sem: na frekvenci 842 MHz (symbol rate 6900) se mi objevil nový multiplex (není zde v seznamu). Setopbox od UPC ho nezachytí, TV od LG ho nalezla. Obsahuje kanály AXN HD, Spektrum HD (IP), další jsou ruské Dom Kino, Muzyka Pervogo, Vremja: Dalekoje. Problém je, že ze všech muxů má snad nejslabší signál, obraz se neustále rozpadá /vůbec se nezobrazí. V bytě mám dva rozbočovače (jeden přímo od UPC), tak by mě zajímalo, jestli tento mux někdo z vás chytá, či je závada někde v kabeláži. Lokalita: Praha 10 Settopbox od UPC je jen za jedním rozbočovačem. Na uvedené frekvenci nic nenajde. TV LG je za 2 rozbočovači, mux najde, slabý signál. Když jsem jí připojil před druhý rozbočovač, kvalita signálu se zlepšila (byla jako některé muxy za rozbočovačem) - obraz se stále stejně rozpadal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník luki33 Odesláno 2. ledna 2012 Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 mne to vyradenie NOVA SPORT vadí najmenej a aj by som ju tiež zrušil z ponuky len za čo? odkedy nedáva anglickú ligu tak stojí za guľové, pozeral som ju asi 3x aj to pre Ligu Majstrov vyslovene minulý rok len som zvedavý na tú akože náhradu,že za čo to bude stať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2012 Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Mě by strašně potěšilo, kdyby se do sportovního balíčku zařadil kanál Eurosport 2 Bundesliga v českém znění. Mohl by se vyřadit Eurosport 2 s EN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. ledna 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 mikeeee: ten mux na na frekvenci 842 MHz, udajne bezel jen na chvily jako test, takze zatim muzes byt bez obav. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2012 Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 mi ten mux běží několik měsíců a běží i nyní. Jen s tím, že tam máme místní TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. ledna 2012 Autor Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Ano, ale ten by mel bezet pouze v Praze 11. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2012 Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 tomus: Díky. Fajn Pravda je, že Praha 11 je ode mě 15 minut busem, tak možná tak. Každopádně jsem teď ten mux zkusil znovu pustit a TV ho už neladí, tak ten test skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 3. ledna 2012 Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Trošku mimo téma,ale nějak záhadně mi zmizel kanál Discovery showcase HD,nezná někdo přesný kmitočet?Dík 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 3. ledna 2012 Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 download/seznam_muxu.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky