Návštěvník Odesláno 5. ledna 2012 Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Co si ztěžujete ,když máte málo HD stanic u UPC.Tak není problém přejít někam jinam.Já používám jenom od UPC internet a na televizi mám Skylink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 5. ledna 2012 Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Už jsem to tu psal snad 3x Návštěvníku. Asi jsi spadl z Marsu. V některých lokalitách opravdu jiná či kvalitnější možnost pro příjem TV prostě není. A jako zákazník mám právo si operátorovi stěžovat, když si platím jeho nabídku a vidím, co nabízí konkurence, ke které nemohu přejít. To samé platí o tom, že můžu otravovat, a také to dělám, provozovatele jednotlivých stanic. Když vidím, že někdo na věci totálně kašle, proč mám být zticha a potichu přihlížet? Nevidím důvod. Bohužel si v týhle republice každej musí všechno vyprosit, vybuzerovat a vydupat... sám od sebe se snaží málokdo a je to vidět na kvalitě nabízených služeb. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Tak jsme se dočkali.Konečně bude zařazen Eurosport 2 cz. http://www.parabola.cz/clanky/4549/upc- ... osportu-2/ - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Tak po dlouhé době z UPC dobrá zpráva. Díky za ni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Chápu, že dost lidí to těší, ale nelze to brát jako novou stanici. Prostě je to výměna/náhrada. Alespoň se jeden z problémů tím vyřeší, ale já budu jásat, až se mi v nabídce objeví 5 zcela nových stanic. UPC nicméně nadále má opravdu divnou politiku. Uvidíme, jak to bude dál. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucio9999 Odesláno 6. ledna 2012 Sdílet Odesláno 6. ledna 2012 Co si ztěžujete ,když máte málo HD stanic u UPC.Tak není problém přejít někam jinam.Já používám jenom od UPC internet a na televizi mám Skylink. 1) viazanost,nemožnost prechodu jinam 2) lokalita,kde uživatel nemože prejst jinam 3)to že je niekto zakaznik spolocnosti a nie je spokojny zo sluzbami ktore platí,mu dáva pravo vyvíjat maximalnu nespokojnost/spokojnost z dodavanými sluzbami tej ktorej spoločnosti. Eurosport2cz- na SR nám od nedele zrušili Nova Sport SD,a vymenili anglický Eurosport2 za tento český(v sezóne nemecká futb.liga). Eurosport2cz ale mal byť automaticky HD,ale nie je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BLB Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Takže vše je při starém a UPC opět koduje. Kdy přidají nějaký HD program - takovy cs film by se hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Nevím, jaký význam by mělo plýtvání technologií HD na kanál, který vysílá převážně filmy, natočené v minulém století. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 7. ledna 2012 Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Drobné upřesnění: "v minulém tisíciletí". Ono to totiž vyjde na stejno. Záleží na tom, zda by upscaling probíhal na "lepším" zařízení, než je v našich TV nebo STB přístrojích. Pak by to k něčemu mohlo i být. Jinak samozřejmě souhlasím s MIPO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PetrS Odesláno 8. ledna 2012 Sdílet Odesláno 8. ledna 2012 v HD eurosport 2 asi nebude, ze? Coz je velka skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky