Návštěvník Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Ja také na upc nadavam ale nic jineho na trhu není aspon ne na severu. Skylink mě příde drahé už jen hd nabídka vás víjde ročně 13000 kč. To se raději smířím s 13 hd programy od upc gratis k nabídce supreme. Podle informací které jsem tajně dostal od kamarada z upc se planuje HBO 2 HD / HBO COMEDY HD / AXN HD / SPORT 1 HD. Tak uvidíme nech me se překvapit. Já nevím ale 494 kč měsíčně mám 19 HD programů na Skylinku plus samořejmě SD nabídka.Ta Supreme na UPC stojí 1100 Kč měsíčně,je tam sice i HBo HD .Ale to UPC je moc drahé .Dnes píšou ,že od UPC odešlo 10% lidí kteří si platily televizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Eurosport Eurosport 2 Nova Sport Sport 1 Sport 2 (SD-MPEG4)* SPORT 5 Golf Channel (SD-MPEG4) FILMBOX FILMBOX PLUS MGM CS Film Discovery National Geographic Channel Nat Geo Wild Viasat Nature Viasat Explorer Viasat History History Channel Fishing & Hunting duck tv TV Paprika (SD-MPEG4)* JimJam CS Mini Disney Channel MTV Retro Music Television Spice LEO TV Daring!TV Eurosport HD Nova Sport HD Travel Channel HD Penthouse HD1 Nat Geo Wild HD* NGC HD* Spektrum HD* MTV Live HD* Viasat HD* FILMBOX HD Discovery HD Showcase History Channel HD Brava HDTV iConcerts HD* Deluxe Lounge HD* Unitel Classica HD* ČT1 ČT2 ČT24 ČT4 Sport ČT HD Nova Nova Cinema Nova HD Prima Family Prima COOL Prima LOVE TV Barrandov Óčko Noe TV STV Jednotka STV Dvojka Markíza** Markíza HD** TV JOJ** Doma** JOJ Plus** TA3 TV Patriot TV8 Fashion TV STIL TV CETV Skylinku nabídka Multi HD za 494 Kč tak co je to drahé??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) A jak to vyřešit, když bych chtěl tyto programy přijímat na 3-4 přijímačích ? Jinak dobré, já od nich mám jen CS TV, neb na UPC není. Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem Návštěvník Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 To máš dobrý ,já mám jenom dvě televize .Když napíšeš na Skylink tak ti pošlou druhou kartu Next za 80 Kč a hraje ti tam stejná nabídka jako na hlavní kartě.Takže platíš 494 Kč + 80 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Na UPC je hodně kanálů dabovaných do češtiny, nebo slovenštiny. Což je právě ta výhoda. My starší, co do nás už od 4. třídy ZDŠ až po střední školu hustili jenom ruštinu máme jistý handicap. A ono v padesáti už nějaké učení moc do hlavy neleze. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Ty programy co jsem napsal mají český dabing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Krom 6 HD kanálů, které jsou v originále Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petr30 Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Ja také na upc nadavam ale nic jineho na trhu není aspon ne na severu. Skylink mě příde drahé už jen hd nabídka vás víjde ročně 13000 kč. To se raději smířím s 13 hd programy od upc gratis k nabídce supreme. Podle informací které jsem tajně dostal od kamarada z upc se planuje HBO 2 HD / HBO COMEDY HD / AXN HD / SPORT 1 HD. Tak uvidíme nech me se překvapit. Já nevím ale 494 kč měsíčně mám 19 HD programů na Skylinku plus samořejmě SD nabídka.Ta Supreme na UPC stojí 1100 Kč měsíčně,je tam sice i HBo HD .Ale to UPC je moc drahé .Dnes píšou ,že od UPC odešlo 10% lidí kteří si platily televizi. Ja mam kombikomfort nabídku za 760 kč interenet 60 mb + 80 stanic s toho 10 HD. Měsíčně !!!! Nevěřím že skylink nabízí za 494 kč 19 HD programů na Skylinku plus samořejmě SD komplet nabídku ? To by bylo 5928 kč ročně a tomu nevěřím. A ktomu slovenské blokované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 20. ledna 2012 Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Těch představ o nových programech byl měl také dost. Ale z jiného soudku - proč nejsou veřejnoprávní televize sousedů /Německo, Rakousko, Polsko/ přijímatelné v celé síti, ale jen v přiléhajících oblastech ? Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2012 Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ja mam kombikomfort nabídku za 760 kč interenet 60 mb + 80 stanic s toho 10 HD. Měsíčně !!!! Nevěřím že skylink nabízí za 494 kč 19 HD programů na Skylinku plus samořejmě SD komplet nabídku ? To by bylo 5928 kč ročně a tomu nevěřím. A ktomu slovenské blokované. petr30 Nebylo by to 5928 Kč ročně ale 5434 Kč, protože ti Skylink při roční platbě 1 měsíc odpustí. Ten balík programů se jmenuje Multi HD: http://www.skylink.cz/web/structure/13.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky