Návštěvník filipskr94 Odesláno 25. února 2011 Sdílet Odesláno 25. února 2011 Dobrý den, Mam problém mam belking wifi router a zjistil jsem že pri hraní her jako je css,LoL atd... Mi lagujou hry tak jsem bádal a zjistil jsem že je to routrem že když to napojim z PC PŘÍMO do modemu UPC tak to jde a tet se chci zeptat jde nějak obejít abych se vyhnul softTWAROVĚ OBEJÍT ABYCH SE PŘIOjil jen na ten modem z tohodle PC ale ostatní chci aby šlo přes ten wifi router kdyby nebylo jasné napíšu znova díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. února 2011 Sdílet Odesláno 25. února 2011 Softwarove asi tezko, muzes zkusit modem s PC propijit pres USB. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník filipskr94 Odesláno 25. února 2011 Sdílet Odesláno 25. února 2011 Nechpu , Já mam Modem > Wifi Router > Switch > Muj PC A když to dám bez Wifi Routeru tak to běží jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. února 2011 Sdílet Odesláno 25. února 2011 tak asi bude potřeba aktualizovat firmware a kouknout na nastavení, ne? Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník filipskr94 Odesláno 25. února 2011 Sdílet Odesláno 25. února 2011 Firmware je nejvyšíí v nastavení jsme nic nenašel a ani strjeda kterej je ITák a dělá to každej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. února 2011 Sdílet Odesláno 25. února 2011 tak reklamace Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.