Odesláno 25. února 2011 14 let Dobrý den, Mam problém mam belking wifi router a zjistil jsem že pri hraní her jako je css,LoL atd... Mi lagujou hry tak jsem bádal a zjistil jsem že je to routrem že když to napojim z PC PŘÍMO do modemu UPC tak to jde a tet se chci zeptat jde nějak obejít abych se vyhnul softTWAROVĚ OBEJÍT ABYCH SE PŘIOjil jen na ten modem z tohodle PC ale ostatní chci aby šlo přes ten wifi router kdyby nebylo jasné napíšu znova díky
Odesláno 25. února 2011 14 let Softwarove asi tezko, muzes zkusit modem s PC propijit pres USB. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. února 2011 14 let Nechpu , Já mam Modem > Wifi Router > Switch > Muj PC A když to dám bez Wifi Routeru tak to běží jak má
Odesláno 25. února 2011 14 let tak asi bude potřeba aktualizovat firmware a kouknout na nastavení, ne? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. února 2011 14 let Firmware je nejvyšíí v nastavení jsme nic nenašel a ani strjeda kterej je ITák a dělá to každej den
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.