Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, před pár dny jsem si pořídil kabelový internet UPC Fiber Power 25 a už s ním mám bohužel problémy. Dochází u mě k několikavteřinovým lagům. Jsem například na ventrilu, hraju online hru a najednou dostanu na 5 vteřin lag ve hře, včetně ventrila. Po lagu se mi vše co kdo řekl znovu přehraje, ale se zpožděním, pak se to vše zas sesynchronizuje. V tu dobu mi i spadne QIP a ihned se připojí. Děje se to na víc noteboocích v domácnosti, které jsou připojeny přes wifi. Nevím jestli to dělá i na stolním PC, který je připojen přes kabel, ale hry se tím stávají nehratelné a to je v popisu služby tohoto typu připojení "Vhodné pro online hraní". Co tedy s tím?

Odesláno

Podobny problem se ted resi v jinem vlakne, zacni tedy tim ze odpojis router a PC pripojis rovnou k modemu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

problém přetrvává. Co dál? Můžeš mi poslat topic ve kterém se toto řeší?

Odesláno

V tom druhem vlakne /ktere ted nemuzu najit) se resil stejny problem, nakonec dotycny prisel na to ze to dela router.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague