Návštěvník iNDYCZ Odesláno 2. března 2005 Sdílet Odesláno 2. března 2005 Tak Karneval konecne zacal na muj.karneval.cz/internet zobrazovat po prihlaseni na uvodni strance oba udaje, tedy Download i Upload: V aktuálním období bylo přeneseno 2094 MB / 953 MB. Jeste tam muzou udelat zbyva xxx MB / xxxx MB a bude to konecne pouzitelne. Je jasne, ze kazdej vi jakej ma tarif, tak si to muze spocitat, ale proc to tam neuvest, nikde se aktualni FUP k tarifu na techto strankach nezobrazuje, myslim, ze by to ocenilo vice lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Derek Odesláno 2. března 2005 Sdílet Odesláno 2. března 2005 Uz jsem to tu psal, nahodily to nekdy v noci. Jinak ale musim rict, ze jsem poprve UDELAL VOBLOZ NA KARNEVAL JA a ne obracene Tranfsormace na novy rozhrani asi mela svoje dost velky mouchy (a dost mozna jeste ma) -> 1.3.05 jsem udelal trafic pres 5GB D a 1GB U, na rozhrani mam z toho dne zaznemanano 1,1GB D a 170MB U A myslim ze dneska to pokracuje (realne mam 2,5GB/1,5GB a pocitadlo ukazuje 170MB/480MB). Takze tahejte jak muzete, zda se ze chyba v pocitani tu stale je a da se ji vyuzit (jestli se teda Karneval neozve a nevezme nas na hul zpetne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 2. března 2005 Sdílet Odesláno 2. března 2005 No mě to karnevalácký počítadlo měří celkem přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2005 Sdílet Odesláno 3. března 2005 Mě by spíš zajímalo, jak je to s omezováním. Mám 2mbit, tudíž 20/20GB a nevíte jak to teďkons omezujou? Jestli když přetáhnu download tak omezej jenom rychlost downloadu na 200kbps (upload zůstane 300kbps) nebo i rychlost uploadu na těch 50kbps? Na downloadu mám nyní asi 19,5GB a na uploadu asi 8,5GB... THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. března 2005 Sdílet Odesláno 3. března 2005 Pokud pretahnes download NEBO upload pres limit 20GB , tak ti rychlost klesne vzdy na 200/50. Zadne kombinace typu 2000/50 nebo 200/300 neexistuji. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. března 2005 Sdílet Odesláno 3. března 2005 viz. http://www.karneval.cz/storage/att/Fair ... policy.pdf tam je to napsaný celkem jednoznačně Citovat 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.