Odesláno 2. března 2005 20 let Tak Karneval konecne zacal na muj.karneval.cz/internet zobrazovat po prihlaseni na uvodni strance oba udaje, tedy Download i Upload: V aktuálním období bylo přeneseno 2094 MB / 953 MB. Jeste tam muzou udelat zbyva xxx MB / xxxx MB a bude to konecne pouzitelne. Je jasne, ze kazdej vi jakej ma tarif, tak si to muze spocitat, ale proc to tam neuvest, nikde se aktualni FUP k tarifu na techto strankach nezobrazuje, myslim, ze by to ocenilo vice lidi.
Odesláno 2. března 2005 20 let Uz jsem to tu psal, nahodily to nekdy v noci. Jinak ale musim rict, ze jsem poprve UDELAL VOBLOZ NA KARNEVAL JA a ne obracene Tranfsormace na novy rozhrani asi mela svoje dost velky mouchy (a dost mozna jeste ma) -> 1.3.05 jsem udelal trafic pres 5GB D a 1GB U, na rozhrani mam z toho dne zaznemanano 1,1GB D a 170MB U A myslim ze dneska to pokracuje (realne mam 2,5GB/1,5GB a pocitadlo ukazuje 170MB/480MB). Takze tahejte jak muzete, zda se ze chyba v pocitani tu stale je a da se ji vyuzit (jestli se teda Karneval neozve a nevezme nas na hul zpetne).
Odesláno 3. března 2005 20 let Mě by spíš zajímalo, jak je to s omezováním. Mám 2mbit, tudíž 20/20GB a nevíte jak to teďkons omezujou? Jestli když přetáhnu download tak omezej jenom rychlost downloadu na 200kbps (upload zůstane 300kbps) nebo i rychlost uploadu na těch 50kbps? Na downloadu mám nyní asi 19,5GB a na uploadu asi 8,5GB... THX
Odesláno 3. března 2005 20 let Pokud pretahnes download NEBO upload pres limit 20GB , tak ti rychlost klesne vzdy na 200/50. Zadne kombinace typu 2000/50 nebo 200/300 neexistuji. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. března 2005 20 let viz. http://www.karneval.cz/storage/att/Fair ... policy.pdf tam je to napsaný celkem jednoznačně 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.