Odesláno 6. března 2011 14 let Ahoj mám u HTPC Technisat Cablestar HD 2 s DVBViewer TE2, ale máám problém. Programy jsem naladil vpořádku, ale hraje pouze UPC infokanál a ČT24 ostatní jsou černé. Zkoušel jsem už všechno možné a na googlu strávil několik dní, ale na nic jsem nepřišel. Nemá s tím někdo zkušenosti, Budu rád za každou radu. Díky Jinak systém je Windows 7 Ultimate x86
Odesláno 6. března 2011 14 let Nepřeháněj, můžeš sledovat i Prima Cool! Jinak, proč si myslíš, že pomocí PCI karty budeš moci zadarmo sledovat placené (kódované) programy? Podobně jako u tv je třeba použít CA modul s předplacenou smart kartou (za předpokladu, že jsi nešetřil a s tunerem koupil i kartu s CI slotem....)
Odesláno 6. března 2011 14 let To jsem považoval za tak samozřejmé, že jsem to ani nepsal CI modul se SmartCard samozřejmě mám
Odesláno 6. března 2011 14 let Sorry... -naladíš vše, sledovat lze pouze FTA? Lze zobrazit CAM? -CAM s kartou lze vložit asi čtyřmi způsoby, pouze jeden je ten pravý -chybné propojení PCI a CAM karet, konektory, kabel (nejlépe vyměnit) Už se to někde řešilo....
Odesláno 6. března 2011 14 let No a vidíš tam někde menu modulu a stav předplatného na kartě? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 7. března 2011 14 let ne stav předplatného nevidím. Zdá se mi, že systém tu kartu vůbec nevidí a to jsem zkoušel všechny možnosti jak ji tam vložit.
Odesláno 7. března 2011 14 let Tipuju, že desky tuneru a CAM vzájemně nekomunikují, nejspíše ten kabel... (i bez smart karty by měl systém CAM vidět) Předpokládám, že v nastavení DVBVTE2 je někde u HW zaškrtnuto něco jako "Has CI module" (DVBVTE2 se mi nechce instalovat)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.