Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ahoj mám u HTPC Technisat Cablestar HD 2 s DVBViewer TE2, ale máám problém.

Programy jsem naladil vpořádku, ale hraje pouze UPC infokanál a ČT24 ostatní jsou černé. Zkoušel jsem už všechno možné a na googlu strávil několik dní, ale na nic jsem nepřišel. Nemá s tím někdo zkušenosti, Budu rád za každou radu. Díky Jinak systém je Windows 7 Ultimate x86

Odesláno

Nepřeháněj, můžeš sledovat i Prima Cool! Jinak, proč si myslíš, že pomocí PCI karty budeš moci zadarmo sledovat placené (kódované) programy? Podobně jako u tv je třeba použít CA modul s předplacenou smart kartou (za předpokladu, že jsi nešetřil a s tunerem koupil i kartu s CI slotem....)

Odesláno

To jsem považoval za tak samozřejmé, že jsem to ani nepsal CI modul se SmartCard samozřejmě mám

Odesláno

Sorry...

-naladíš vše, sledovat lze pouze FTA? Lze zobrazit CAM?

-CAM s kartou lze vložit asi čtyřmi způsoby, pouze jeden je ten pravý

-chybné propojení PCI a CAM karet, konektory, kabel (nejlépe vyměnit)

Už se to někde řešilo....

Odesláno

No a vidíš tam někde menu modulu a stav předplatného na kartě?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

ne stav předplatného nevidím.

Zdá se mi, že systém tu kartu vůbec nevidí a to jsem zkoušel všechny možnosti jak ji tam vložit.

Odesláno

Tipuju, že desky tuneru a CAM vzájemně nekomunikují, nejspíše ten kabel... (i bez smart karty by měl systém CAM vidět) Předpokládám, že v nastavení DVBVTE2 je někde u HW zaškrtnuto něco jako "Has CI module" (DVBVTE2 se mi nechce instalovat)

Odesláno

ano Has CI module je zaškrknuto

Odesláno

Pak zbývá ta komunikace - vadný plochý kabel.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague