Odesláno 8. března 2011 14 let Mohl by mi někdo pls poradit jak se přidá pouze jedna stanice k seznamu již naladěných stanic? U analogu jsem měl volné kanály kde jsem mohl jednoduše přidávat a ladit.U set tob boxu mám hotový seznam již pouze naladěných kanálů (žádné volné). Asi je to hloupý dotaz, ale já to fakt nemůžu najít. Zoufale nechci nechat znovu ladit všechny programy a pak zase přenastavovat pořadí. Budu to potřebovat např. Pro naladění nové Primy Navíc mám dva set top boxy. Jeden základní dodaný od UPC (Handan...) a koupený KCF - ES 270 SD Zapper. Oba mají jiná menu a u obou nevím... Díky
Odesláno 8. března 2011 14 let Já dávám vždy raději přednost manuálnímu naladění před automatickým. V manuálu k STB je popis jak postupovat při manuálním vyhledávání: http://www.upc.cz/pdf/Digital_manual_CV_5000_Cinx.pdf /str. 19./. Zatím jsem PRIMU LOVE nehledala, ale někdo v jiném vlákně psal, že ji našel na pozici 110, což by měla být volná pozice /viz seznam MUXu/. Pokud ji nenajdete zkusila bych v Menu - Instalace - Manuální vyhledávání zadat frekvenci 163,5 MHz, Modulace 64 QAM, symbolrate 5000. KCF - ES 270 SD to bude mít určitě podobně.
Odesláno 8. března 2011 14 let U všech STB stačí přepnout na Prima Cool chvíli počkat (na obrazovce se může objevit Aktualizuji prosím čekejte) a pak se podívat na poslední předvolbu 110 / 111. Je tam Prima Love. U STB Kaon se rovnou ladí na předvolbu 12. Dále byla zrušena předvolba z původní pozice Discovery (30) - MUX4 - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 8. března 2011 14 let Díky. U standardního Handanu se Prima Love objevila sama od sebe na pozici 111. Nebylo jí tedy potřeba nijak ladit. U Kaonu jsem ale musel spustit automatické ladění. Naštěstí se stanice nijak moc nepomíchaly. Mám tam vytvořený druhý profil kde mám jen ty fungující stanice (ne HD a ty co nemám). Jen jich asi 10 zmizelo tak jsme je tam dal znovu.
Odesláno 8. března 2011 14 let Jak uz byva zvykem, Ostrava ani tuk. Ani automaticke, ani rucni ladeni. Ani v analogu. Neni... - - - CA modul OVA
Odesláno 8. března 2011 14 let V Ostravě-Zábřehu se mi Prima Love objevila - na Kaonu zde popisovaným způsobem . A na CA modulu se program objevil sám na poslední pozici (nevím, zda to předtím nebyla nějaká rezerva). Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 9. března 2011 14 let Jak uz byva zvykem, Ostrava ani tuk.Ani automaticke, ani rucni ladeni. Ani v analogu. Neni... V analogu je možné že ještě není ale v digitální nabídce by jste ho měl normálně naladit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. března 2011 14 let Tak ani prd. Zapnul jsem STB, po cca. 10ti minutach se objevila aktualizace, a jedine co se stalo, tak zmizla pozice 110 rezerva (ted je 109 jako rezerva a navic zakodovana) a tot vsjo. Predtim na te 110 rezerve byl z nejakeho duvodu TVP1. Dal jsem opet rucni vyhledavani, automaticke a nic, proste ten kanal tam nikde neni. Toz jeste posledni pokus - dal jsem smazat vsechno a nove hledani. Toz jsem ted zvedav. edit: tak se nakonec podarilo - 110 je opet jako rezerva, a na 12 je ten novy kanal. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.