Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Vcera jsem si nechal nainstalovat digi kabelovku od UPC v akcni nabidce 98,-/mesic po dobu jednoho roku. Servisak vcera dorazil zapojil mi set top box a odjel ja vecer prisel domu a zjistil jsem ze mam vic nez 100 programu, ale pokud vim tak starter ma jenom 30 programu. Co ted s tím, mam jim zavolat ze udelali nekde chybu nebo je vubec nemam informovat ? Maji moznost zjistit ze udelali chybu, kdyz jim to nereknu ?

Odesláno

Nějakou chvilku jde nabídka SUPREME . Pak se Vám automaticky vrátí na objednanou nabídku . Je to lákadlo pro to aby ste mohl vidět o co přicházíte a co si můžete doobjednat.

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

Dik za vysvetleni, jsem mel strach aby mi to pak nedalui zaplatit :-) Jak dlouho to asi nechavaji gratis ?

Odesláno

Teď přesně nevím. Už je to dlouho co jsem si nechal připojit kabel . Ale mam pocit že to byl jenom jeden týden .Možná že teď je to jinak. Lépe poradí někdo kdo si nechal připojit někdy v poslední době.

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

když jsem měl nově CATV i Conax kartu do TV, běželo to 10 dní, což bylo v krabici i napsáno na papírku.

Odesláno

teď nám to přes modul na Tv beželo asi měsíc a půl.

Odesláno

Standardní doba prewiev (doba kdy vám jdou všechny kanály) je deset dní. Někdy běží déle někdy méně.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Zdravím, platí těch grátis 10 dní i pro "druhou" kartu UPC s CA modulem? V dopise mi to psali, ale já nic nenaladil navíc. díky

Odesláno

Dobrý den, programy se naladí přes DVB-C tuner, aniž je tam CA modul s kartou UPC vložen. Hrají bohužel jen asi 2 - UPC a Prima Cool, další jsou kódované a začnou hrát až po vložení modulu s kartou.

když se podíváte na údaje o předplatném , uvidíte datum platnosti a kód příslušné nabídky - kompletní obsahuje většinu písmen f. Když Vám cca po 10 dnech UPC předplatné aktualizuje - kód se změní, i doba platnosti, a hrají pouze ty programy, které si platíte.

Takto to fungovalo u mě, a když jsem měla CA modul nový, už jsem měla funkční kartu UPC v STB.

Odesláno

Mám televizi LG LED LCD 47LE5500 a ta při nastavení země Česko mi nedala na výběr ladění kabelové antény. A když jsem to změnil na země Finsko, tak už tam ta možnost byla a ladí to jak má. Všechny programy (SUPREME) jsou nalděné :)

Přes zemi "Česko" mi naladilo jen 20 programů v DTV a z toho 5 nešlo (asi volné místa).

Zkoušel jsem to vrátit na Česko, ale nic se nezměnilo, takže Finsko vyhrálo, aspoň na 10 dní :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague