Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Pokuď jsou programy, které nefungují nazvány "Pay1 - 5" tak máte naladěné programy vysílané v DVB-T, v DVB-C by TV měla naladit 110 programů a asi 27 rádií

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Ano jsou napsaný "Pay1 - 5", tak to bude ono. Ale proč mi to nenabídne pro Česko naladit DVB-C???

Odesláno

Toť otázka pro LG.

Nebo, co takhle přečíst návod a zkusit stranu 34-35.

Ale to je moc práce, on to někdo najde za mě .... :roll:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

:oops: pravdu máte, já ještě přd 14 dny nevěděl ani že lze CA modul skloubit s UPC :lol:

ale, ať to zkouším, jak to zkouším, tak mi to nedovolí, když uvedu zemi Česko, cokoliv měnit, ani ty položky tam nejsou. Když změním na jinou zemi (např. to Finsko), tak už můžu cokoliv měnit, ladit automaticky, či ručně.

Vám to dá možnost v CZ změnit "nastavení kabelové DTV", viz str.38? Já ten řádek tam ani nemám v CZ, jen když to změním zase na jinou zemi, ale ani tam mi nedovolí jít na řádek "Service Operator" a změnit to??

díky Mirek

Odesláno

Vsechny televizory LG (a i nektere jine znacky), nemaji aktivovany DVB-C tuner pro ČR, proto pokud ho chcete vyuzivat musite mit nastavenou zemi ktera ho podporuje,

tzn. nastavit zemi vysílání na ---- (žádná), nebo na Finsko, na ČR zapomente.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jasný, jasný, díky za vysvětlenou. Třeba se jednou dočkáme nějakého firmwaru i pro ČR.... :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague