Odesláno 6. března 2005 20 let Mě ho tedy poslali - jde taky o to, jestli máš v tom nastavení vyplněn platný mail pro jejich zprávy Já tedy nevím, ale už dost dlouho bez potíží změny ohlašují a na maily i reagují... zlepšili se
Odesláno 6. března 2005 20 let Je se teda po zmene nemuzu vubec prihlasit vdycky to vyhodi ten timeout: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /data/www/muj.karneval.cz/htdocs/webmail/include/imap.inc on line 80
Odesláno 7. března 2005 20 let Tak ted mi nekdo na modry lince rikal ze s tim maj problemy, takze to jeste nebeha jak by melo a prej na tom pracujou, tak at jeste chvili vydrzim
Odesláno 7. března 2005 20 let Na muj.karneval.cz se da prihlasovat i pod jmenem tve nove identity, pokud nejakou mas (napr. robert) a ne jen pod cislem jak to bylo na starem home.karneval. V ceniku je uvedeno, ze pro tarif Turbo 2000 je v cene 5 emailovych schranek, nevite nekdo, kde se nastavuji? Identity muzu pouze menit a ne pridavat...
Odesláno 8. března 2005 20 let V ceniku je uvedeno, ze pro tarif Turbo 2000 je v cene 5 emailovych schranek, nevite nekdo, kde se nastavuji? Identity muzu pouze menit a ne pridavat... Já jim poslal na internet@karneval.cz. Tam sem napsal jaké adresy bych si přál. Jaké je moje klientské číslo atd. Druhý den mi poslaly zprávu kde bylo nastavení nových schránek.
Odesláno 8. března 2005 20 let S tema identitama to maji nejaky nedotazeny, v dobe testovani webu muj.karneval.cz , ty identity pridavat sly (tedy alespon tam na to byl odkaz, ale me nefungoval). Ted to uz pro zmenu zase nejde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. března 2005 20 let V ceniku je uvedeno, ze pro tarif Turbo 2000 je v cene 5 emailovych schranek, nevite nekdo, kde se nastavuji? Identity muzu pouze menit a ne pridavat... Já jim poslal na internet@karneval.cz. Tam sem napsal jaké adresy bych si přál. Jaké je moje klientské číslo atd. Druhý den mi poslaly zprávu kde bylo nastavení nových schránek. Nekteri si tu pletete hrusky z jabkama,IMHO tech 5 emailovych schranek znamena 5 od sebe naprosto oddelenych schranek, kazdas s vlastnim jmenem a heslem. A pak jsou zde aliasy, kterych si muzete ke kazde te schrance nekolik priradit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.