Přejít na obsah

LG 37LE5500 +SMiT Conax Chipset,nefunguje přesun kanálů


Návštěvník kolda5

Doporučené příspěvky

Návštěvník kolda5

Dobrý den,

 

vlastním televizi LG 37LE5500 a dokupil jsem si CA modul..První měsíc fungovaly všechny programy a teď mi fungují programy dle mé koupené nabítky..Mám těch 20 či 30 programů + balíček Příroda. Problém je ale v tom, že si nemůžu na výše uvedené TV změnit pořadí programů, nezobrazí se v menu podnabídka přesun (viz. obrázek)..Sice je možnost dát si programy do oblíbených skupin a takto se k ním jednodušeji dostat, jenže když si chci přepínat třeba jen přírodopisné kanály, tak všechny nejsou úplně za sebou a HD kanály jsou někde až na konci těch 100 programů. Chtěl bych si tedy seřadit programy za sebou tak jak chci já a aby měli čsla za sebou, ne že třeba spektrum je na 26, ČT HD na 99...Chci se zeptat přesun kanálů nejde proto, že tam mám ten CA modul ? Protože pokud chci přesunout klasické kanály z DVB-T tak to funguje..Díky za radu

 

http://2i.cz/c9a62f05d6 - přes CA modul

 

http://2i.cz/d8b73e14c7 - DVB-T

 

všimněte si,že u DVB-T mám normálně možnost přesun

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník kolda5

Já mám totiž poslední dobou s touto TV, kterou mám koupenou od prosince 2010 nově problémy..Z ničeho nic jak sleduji TV, se objeví moje menu, pak další nabídka a zase další bez toho aniž bych zmáčknul cokoliv na ovladačce !! pak zase z ničeho nic se objeví číslo programu s názvem televize..jako kdyby měl někdo nějaký speciální ovladač a dělal si srandu ale to snad vylučuji..Také svítící logo LG, z ničeho nic během puštěné TV zmizne !nemám žádné úsporné režimy,nic..Takže jako kdyby ta tv blbla..Mám stáhnutý nejnovější FW..Nechápu to, takže budu volat do servisu..Mám pocit, že před těmi problémy my šel přesun programů určitě právě i s tím CA modulem..Ještě můžu zkusit Tv dát do továrního režimu ale nevěřím, že by to pomohlo...Nemáte někdo stejné problémy se stejnou nebo obdobnou modelovou řadou této LG TV ? Díky

 

Tak jsem upnul jak to vypadá, všimněte si,že ovladačku mám bokem, žádnou další nemám ! A zničeho nic se přepínají menu a navíc během toho přepínání i vypne logo..

 

http://www.ulozto.cz/8361380/lg-37le5500-wmv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník petr301

... u té fotky zapojení přes CA modul nemáš zelené označení "přesun". Pravděpodobně jsi při automatickém ladění "kabel" , nechal zaškrtnuto "automaticky řadit programy". Měl jsem stejný problém s CAM ... nyní mi to už jde ... stačí to nezaškrtávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se pořádně podíval na Tvé fotky:

Předně žádné DVB-T nemáš naladěné. Jedná se o analogové kanály.

V DVB-C se nejspíše přesouvat programy podaří pouze v položce "Oblíbený program"

Nepůjde to ale jinak, než metodou pokus - omyl.

 

V návodu je to napsáno takto:

"ÚPRAVY PROGRAMŮ

Pokud některé číslo programu vynecháte, nebude možné ho při sledování televize zvolit tlačítkem P . Chcete-li vynechaný program zvolit, zadejte přímo číslo programu ČÍSELNÝMI tlačítky nebo ho vyberte v nabídce úprav programů. Tato funkce umožňuje vynechat uložené programy. Za předpokladu, že možnost „Automatic Numbering“ (Automatické číslování) není označena, je v režimu Auto Tuning (Automatické ladění) možné změnit číslo programu pomocí funkce „Move“ (Posunout)."

 

Nemám tuto televizi, tak nemůžu více poradit

  • 300 Mb/s
  • ∞ GB 10 Mb/s
  • Komplet
  • modem, VTV box
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...