Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

Nelze, jedine pres USB, HDD pouziva jiny system souboru, proto jeho obsah na PC neuvidite.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Odesláno

tak mi napadlo....

pomoci usb downloaderu po par hodinach stahnu film do pc, prevedu na .ts

TS otevru v projectX, a demuxnu, dostanu audio a video stream, ty uz se dal daji zpracovat

neprisel nekdo na to jak z TS dostat i TTX stream?

Odesláno

Měl bych otázku, DVR mám asi měsíce a dneska jsem konečně zkoušel dostat nahrávku z DVR do PC, když pominu že komplikovanejš to snad udělat nešlo, tak mě ale docela zaráží že ač platim rozšířenou nabídku včetně HBO mám nějakejch 84 kanálů z otoh tedy 74 co šlapou, ty HD a plno rezerv vem čert, sice je hezké že si může nahrát jakýkoliv pořad, ale dost mě zaráží že z těch nahraných si mohu do PC zkopírovat jen pár

ze 74 cca 10, mě by zajímalo proč ty další, v nabídce EPG označeny dolarem nemohu, platím přece všechno tak bych si snad mohl nakopírovat také všechno.

Zrovna včera na Spectru dávala dokument o velké čínské zdi nahrál jsem si ho a že si jej dnes stáhnu do PC, a ejhle ono nic.

To stejné z TV DEKO, konečně jsem chytil dokument Zanikající město, nahraji ho ale kopie do PC abych sis jej mohl uchovat nepřipadá v úvahu.

Chci vědět proč?

Odesláno

Rychle řečeno "Ochrana autorských práv"

:roll:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

na to já se jim ale můžu vykašlat, zajímavá že takový kanály jako NOVA, čt HBO nic takovýho nemaj.

Já si myslim že i podle zákona mám právo si udělat nahrávku pro vlastní účely

Nebo mi chceš říct že si stejně budu muset koupit DVD recorder a nahrávat si to na něj, v tom případě je mo tohle s prominutím na h***no, a nevim proč jim za to platim ty peníze

Odesláno

Mam prevedenej soubor s priponou ts, ale ani v WMP a VLC to nejde prehrat, v cem by mohl byt problem?

Odesláno
  • Autor

Media Player Classic by to mel zvladnout.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Zvladl! Akorat minutovej zaznam ma 45 mega:) Neni zpusob jak video zmensit?

Odesláno

poradíte mi někdo jak dostat ten TS do nějakýho rozumnýho formátu třeba AVI? nechci dělat z toho DVD stačí mi AVI

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague