Odesláno 7. prosince 2008 16 let Výpadek internetu = Upload fail?? Dnes mi chyběl cca 1 mm do konce uploadu a hodilo to upload fail.Poslední dobou pozoruji krátkodobé výpadky internetu (5-20minut),může být problém zde?
Odesláno 7. prosince 2008 16 let Autor Rekl bych ze ne, ale muzes to pro klid duse nasimulovat odpojenim sitoveho kabelu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. ledna 2009 16 let Je stejný jako pro XP Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 13. ledna 2009 16 let ["]Muzete napsat kde nebo kym a v cem konkretne jste byl mylne informovan ? jako pan Jaros. I me Vase agentka s teplou vodou presvedcila k najmu pristroje sliby o moznosti stazeni filmu do PC. Bezostysne Vam ten personal lze hlavne, ze vsechno monitorujete.
Odesláno 14. ledna 2009 16 let Driver pro Visty existuje - používám ho. Zde je návod jak přetáhnout z DVR uložené pořady ( filmy ) do PC 1) používám zařízení Pinnacle700 - USB - propojené s S-Video konektorem DVR + klasické konektory zvukového signálu. 2) Softvare od Pinnacle Studio 11 3) Nero 9 Přes studio dostanu záznam do PC a ukládám to do MPEG 1/2 souboru, bez stráty jediného snímku, nahrávám bez problému i zakódované programy, lze nahrávat přímo vybraný program a nebo přetáhnout již uložené programy z DVR s koncovkou HAV Pak spustím Nero9 Nero Vision, natáhnu si patřičný soubor, je tam utilita na automatické vystříhání reklam no a pak jen vypálit na DVD. To je vše
Odesláno 14. ledna 2009 16 let Prosím opravte mne, ale domníval jsem se že S-Video i jak píše Milanus "klasické konektory zvukového signálu" jsou analogové. Tedy sice "bez ztráty jediného snímku", ale z digitálu přes analog. Tedy asi nic moc.
Odesláno 14. ledna 2009 16 let to: Jaku S-Video a audio konektory jsou v analogu. Pinnacle 700-USB umí také digitál ale není ho kde vzít z DVR. Výsledek mnou popisovaného postupu je v DVD kvalitě podle použité velikosti DVD média. Budu ještě hledat způsob jak dostat digitální signál do PC přes Pinnacle 700-USB. Zatím je to nejjednodušší způsob převodu v závislosti na výsledné kvalitě. Vyzkoušel jsem snad všechny postupy převodu souboru HAV do PC. Teď pomíjím šíleně dlouhou dobu stahování souboru HAV z DVR do PC.
Odesláno 14. ledna 2009 16 let Hm, to jsem si myslel, díky. To je tedy jako když jsem já pokusně nahrával z TV Sony W4500 přes kabel na Panasonic DMR-EH65.
Odesláno 14. ledna 2009 16 let Podle informace přímo z UPC se tato společnost musela zavázat některým televizním společnostem (myslím, že HBO), že znemožní nahrávání a další šíření programů v digitální podobě. Proto asi ty celkové komplikace s DVR a USB a formátem HAV atd. Mimochodem prý existuje možnost koupit si u firmy LICA kartu s adaptérem a za cca 2500 Kč DVB-C tuner do počítače - nemám to sám vyzkoušené, ale prý to funguje a dostanete filmy přímo na harddisk počítače. Technik z UPC připustil, že o tom vědí, ale nesmí o tom mluvit - viz smlouva výše.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.